S suhabe Aktif Üye Mesajlar 165 6 Şubat 2025 #1 Merhaba Eba 1.sınıf linklerini tıkladığımda bu hatayı alıyorum. Your browser does not support graphics API "WebGL 2" which is required for this content. Ekli dosyalar WhatsApp Image 2025-02-06 at 13.19.59.webp 236 KB · Görüntüleme: 65
Merhaba Eba 1.sınıf linklerini tıkladığımda bu hatayı alıyorum. Your browser does not support graphics API "WebGL 2" which is required for this content.
isikayhan Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,161 6 Şubat 2025 #2 Tarayıcı son sürüm mü? Farklı bir tarayıcıda açmayı denediniz mi?
S suhabe Aktif Üye Mesajlar 165 6 Şubat 2025 #3 isikayhan' Alıntı: Tarayıcı son sürüm mü? Farklı bir tarayıcıda açmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla ... Chrome güncelledim denedim olması,başka tarayıcılarda da denedim aynı hatayı verdi
isikayhan' Alıntı: Tarayıcı son sürüm mü? Farklı bir tarayıcıda açmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla ... Chrome güncelledim denedim olması,başka tarayıcılarda da denedim aynı hatayı verdi
isikayhan Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,161 6 Şubat 2025 #4 Şurada bir çözümü yöntemi anlatılmış: WebGL Nedir? WebGL Hatası ve WebGL Nasıl Açılır? WebGL Nedir? WebGL Hatası ve WebGL Nasıl Açılır? wmaraci.com
Şurada bir çözümü yöntemi anlatılmış: WebGL Nedir? WebGL Hatası ve WebGL Nasıl Açılır? WebGL Nedir? WebGL Hatası ve WebGL Nasıl Açılır? wmaraci.com