teşekkürler..akrep4531' Alıntı:eyv. hocam eline sağlık.
Evet hocam, uygulama sınavı yaptım, kodları da sınav kağıdına yazdırdım.. Sınıf Meslek Lisesi sınıfı.. Teknik değil. Çok vasatlar. Bu okula yeni geldim, hem öğrencileri de tanımıyorum, o yüzden biraz basit sorayım dedim ama bu sorularda bile bocalayan oldu.. Gençlik nereye gidiyor, amaçları ne anlamadım..sas7979' Alıntı:Hocam baya basit bir sınav olmuş uygulama sınavı mı yaptınız?
dengem' Alıntı:Evet hocam, uygulama sınavı yaptım, kodları da sınav kağıdına yazdırdım.. Sınıf Meslek Lisesi sınıfı.. Teknik değil. Çok vasatlar. Bu okula yeni geldim, hem öğrencileri de tanımıyorum, o yüzden biraz basit sorayım dedim ama bu sorularda bile bocalayan oldu.. Gençlik nereye gidiyor, amaçları ne anlamadım..sas7979' Alıntı:Hocam baya basit bir sınav olmuş uygulama sınavı mı yaptınız?
Onlara kalsa hepsi internetten kolay para kazanma peşinde ama hiçbiri yazılımın "y" sini bilmiyor..
uhaha: Allah yardımcımız olsun bizdede durum farklı değil maalesefMaalesef hocam, durum böyle olunca bölümümüz değersiz gibi algılanıyor..sas7979' Alıntı:dengem' Alıntı:Evet hocam, uygulama sınavı yaptım, kodları da sınav kağıdına yazdırdım.. Sınıf Meslek Lisesi sınıfı.. Teknik değil. Çok vasatlar. Bu okula yeni geldim, hem öğrencileri de tanımıyorum, o yüzden biraz basit sorayım dedim ama bu sorularda bile bocalayan oldu.. Gençlik nereye gidiyor, amaçları ne anlamadım..sas7979' Alıntı:Hocam baya basit bir sınav olmuş uygulama sınavı mı yaptınız?
Onlara kalsa hepsi internetten kolay para kazanma peşinde ama hiçbiri yazılımın "y" sini bilmiyor..
Hepsi bölüme hacker olmaya geliyoruhaha: Allah yardımcımız olsun bizdede durum farklı değil maalesef