web tasarım dersi için örnek uygulamalar lazım

Kodla Büyü

en_nomad

Aktif Üye
ilk defa bu dersi veriyorum.web tasarım dersinde uygulamada sıkıntı çekiyorum.
kendim örnekler yapıyorum ama yeterli olmuyo.
html kodlarını içeren küçük, çeşitli uygulamalar lazım.
elinizde varsa paylaşırsanız sevinirim....

hocam haklısınız modüller örnekler konusunda yetersiz kalıyor, çocuklar da kavramakta güçlük çekiyorlar. ders sırasında öğrencilerin de durumuna göre örnekler yaptırıyordum..

tşk ederim ama bana html ye yönelik uygulamalar lazım.
üç hafta oldu öğrenciler ısrarla aynı hataları yapıyolar. nerdeyse hepsine teker teker gösteriyorum. hatalarını teker teker anlatıyorum. aynı hamam aynı tas. napacağımı şaşırdım. konu olarakta ilerleyemiyorum. uygulama hazırlamaya, bulmaya çalışıyorum.

hocam sayfaya ortalanmış olarak istiklal marşının ilk iki kıtasını yazdırabilirsiniz, başlık da h etiketlerini kullansınlar. her mısrada kalın, italik, alt çizgili farklı renkte yazı, sayfa altına mail adreslerine link gibi bir şeyler ekletebilirsiniz. ben biraz hızlı gittiğim için siz tam konunuzu söyleyin ben örnek konusunda yardımcı olurum size. bu arada ben ilk modülü bitirdim. ikinci modulden de resim eklemeyi anlattım. tabi tablolar konusu çok önemli olduğu için bir hafta daha tablolar konusuna devam etmeyi düşünüyorum. iyi çalışmalar...

valla hocam bende aynen verdiğiniz örneği yaptırdım. istiklal marşı üzerinde her komutu uygulattım. başka örneklerde listelemeler yaptırdım, bağlantı oluşturtttum. hala bağlantılardayız. onda çok zorlandılar. tablolara geçemedim.
eğitim cdsi için tşk ederim.

Gösterdiğiniz tüm komutları kullanacakları ödev verebilirsiniz. Resim eklemeyi de gösterdiyseniz, her öğrenci o ana kadar öğretilen komutlarla kendini veya yöresini tanıtan bir safya hazırlayabilir.

hocam bence en güzel öğretmen yöntemi ödev vermektir küçük bir proje verin mesela kendilerini anlatan sayfalar hazırlasınlar bu arada birbirlerinden de çok şey öğreneceklerdir yaparken

BBNET
Geri