Web Tasarım Dersi İşlenişi

Kodla Büyü

Kayra_Bilal

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Web tasarım dersini gruplara böldüğünüzde işleyiş nedir?
Gruplar ortak mı gidiyor Yoksa her grubun öğretmeni farklı mı anlatıyor.Farklı Anlatıyorsa sınavları nasıl yapıyorsunuz?
Müfredata göre mi yoksa kendi tarz usulünüze göre mi gidiyorsunuz.
Örnek:Tasarım Kısmına(Görüntü işleme Programlarıyla ile tasarım) mı Editor(Dreamweaver ile css tasarım) kısmına mı daha ağırlık veriyorsunuz.

selamün aleyküm hocam.

7.sınıfın 2.dönemi 8. sınıf konusu seçmeli olunca bu sene bana seçilmedi yanlış anlaşılmasın ben btr olacağım için ek dersi az olan hocalara zeka dersi vs. seçmeli dersler gibi verildi.

dreamweaver ile işliyordum dersi 2 saat değildi iyi olmuyordu şimdi iki saat olması çok güzel oldu. ama secmeli.
labaratuvarda 20 pc var iyi çalışır durumda dreamweaver cs6 yüklü 5 sayfalık bir web sitesi en azından yapan öğrencilerim vardı.
sayfaları birbirine bağlamayı(link yani köprü ) resim yazı video ekleyebilen tabi ilk tablo öğretip o şekil tablo içinde yaptırıyordum

ama malum branşımız.... :(

Hocam biz mesela ders içinde haberleşiriz haftalık olarak. Şu konu bitti mi? A ben gerideyim hızlanayım
Yada ben ilerdeyim uygulama vereyim sen yetiş diye...
Sınav da sınıfa yapılıyor gruba degil. Sınav oncesi ilgili arkadas mudahale ediyor. Şunu anlatmadım yada yuzeysel anlattım gibi... Degerlendirmede her ogretmen kendi grubunu okuyor

BBNET
Geri