Web Tasarımı ve Programlama Dersi 2011-2012 Ders Notları

Kodla Büyü

macar32

Aktif Üye
Arkadaşlar, bu sene yayınlanan içeriklere göre anlatım yaptığınız,not ,kitap, site ,sunum gibi kaynaklarınız versa paylaşırsanız sevinirim.
Eski modüllerle bu haftaya kadar iyi kötü geldim ama daha fazla ilerlemek için yeni kaynaklara ihtiyaç var. Özellikle tecrübeli arkadaşlar wen tasarım editörüne giriş modülünden itibaren güncel ders bilgi formlarına göre yardımcı olabilirlerse çok güzel olacak.
Herkese iyi çalışmlar. Şimdiden teşekkürler.

tşkler hocam bende videolu dersler de vardı bende onu upload edebilirim diğer dökümanlarda lazım;)

Arkadaşlar meslek lisesinde ilk senem....2.dönem web tasarımı ve programlama dersinde tam olarak ne anlatacağız? Modüllerde yok....Nereden başlayacağız?Yardım ederseniz sevinirim....

arzubilg_' Alıntı:
Arkadaşlar meslek lisesinde ilk senem....2.dönem web tasarımı ve programlama dersinde tam olarak ne anlatacağız? Modüllerde yok....Nereden başlayacağız?Yardım ederseniz sevinirim....
Hocam bu dönem gerçekten ben de sıkıntıdayım. Forumdaki arkadaşlardan arıyorum ama?
Tecrübesizlik ilk defa anlatıcaz bakalım nasıl olacak?

Hocam,
öğrencinin durumuna göre ASP.NET'i VB ya da C# ile anlatacaksınız. Öğrencileriniz hangisini gördüyse ondan devam etmek daha mantıklı.

Arkadaşlar Modül-9 dan itibaren anlatacaklarımızla ilgili notu olan varsa gönderebilir mi?

BBNET
Geri