B bilisim55 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 328 14 Ekim 2014 #1 web tarayıcıyı açtığımda(internet exp,firefox....) karşıma ekranın oratsında reklam çıkıyor.Bir türlü kurtulamadım combofix,malware programları kullandım,toolbarlara baktım program ekle kaldırdan baktım ama bulamadım çözüm var mı? Ekli dosyalar Adsız.jpg 101.8 KB · Görüntüleme: 536
web tarayıcıyı açtığımda(internet exp,firefox....) karşıma ekranın oratsında reklam çıkıyor.Bir türlü kurtulamadım combofix,malware programları kullandım,toolbarlara baktım program ekle kaldırdan baktım ama bulamadım çözüm var mı?
B bilisimci09 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 568 14 Ekim 2014 #2 hocam eğer tarayıcıya sabitlenmiş bir eklenti ise bence tarayıcıyı sıfırlayın olur iexplorer için çıkrık işaretine yani araçlara tıklayın ordan internet seçenekleri ordan son sekme olan gelişmiş ve ordanda sıfırla
hocam eğer tarayıcıya sabitlenmiş bir eklenti ise bence tarayıcıyı sıfırlayın olur iexplorer için çıkrık işaretine yani araçlara tıklayın ordan internet seçenekleri ordan son sekme olan gelişmiş ve ordanda sıfırla
yasarsahbaz Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,302 14 Ekim 2014 #3 Hijackthis ve Adwcleaner'i de sıra ile kullanın hocam.
yaka Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 610 14 Ekim 2014 #5 hocam program ekle kaldırı kontrol et orada toolbar ibaresi geçenlerin hepsini kaldır
B bilisim55 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 328 16 Ekim 2014 #6 toolbar yok hocam.tarayıcıyı da sıfırladım olmadı
P per_cey Aktif Üye Mesajlar 207 16 Ekim 2014 #7 adw clener denediniz mi hocam işe yarıyor ve ücretsiz
champi0ns Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 385 16 Ekim 2014 #8 bilisim55' Alıntı: web tarayıcıyı açtığımda(internet exp,firefox....) karşıma ekranın oratsında reklam çıkıyor.Bir türlü kurtulamadım combofix,malware programları kullandım,toolbarlara baktım program ekle kaldırdan baktım ama bulamadım çözüm var mı? Genişletmek için tıkla ... biraz daha ayrıntılı bilgi verir misin araştıralım. tıklayınca hangi siteye gidiyor hocam.
bilisim55' Alıntı: web tarayıcıyı açtığımda(internet exp,firefox....) karşıma ekranın oratsında reklam çıkıyor.Bir türlü kurtulamadım combofix,malware programları kullandım,toolbarlara baktım program ekle kaldırdan baktım ama bulamadım çözüm var mı? Genişletmek için tıkla ... biraz daha ayrıntılı bilgi verir misin araştıralım. tıklayınca hangi siteye gidiyor hocam.
B bilisim55 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 328 16 Ekim 2014 #9 hocam herseferinde farklı siteye gidiyor.reklamlar değişiyor