web sitesine resim albümü eklemek

Kodla Büyü

gelincik42

Aktif Üye
arkadaşlar, html kodunda yazılmıs basit bir web sitem var, bu siteye resim albumu eklemek istiyorum.. yardımcı olursanız sevinirim...

hocam ne tarz bir albüm eklemek istiyorsunuz? sıradan html ile sağa-sola yada yukarı-aşağı akan bir resimler mi yoksa flash benzeri birşey mi?

jalbümü denedim fakat siteye yerleşmiyor. photoshop da denedim dizin.htm , minik resimler diye iki tane dosya atıyor. dizin.htm link attm fakat çalıimadı.
albümü flashda nasıl oluşturabilirim?.. ilginize tskkurler

slideshowzilla programını kullandım gerçekten güzel fakat siteye eklerken publish edilen klasörün içindeki flashı ekledim, sitede görünmüyor.nasıl eklemek gerekiyor acaba?

arkadaşlar ben albümü oluştırdum ama dreamweaver e eklediğimde bütün sayfayı kaplıyor ben ana sayfada orta kısımda durmasını istiyorum.
siz nasıl ekliyorsunuz albüm tek bir sayfada mı görünüyor sadece? yardımcı olursanız sevinirim

adım adım siteye nasıl albüm eklendiğini anlatan olursa çok memnun olacağımm :(

hocam en basiti frontpage
frontpage'i aç
Ekle-Web bileşeni-fotoğraf galerisini seç
fotoğrafları belirle ve tamam de.Belgelerime atıyor tüm dosyaları.
index.html'ye link verirsen tamamdır.

Arkadaşlar "Bu benim eserim" adlı bir site var çoğunuz biliyosunuzdur, benim bu sitede bir şey dikkatimi çekti
"http://earged.meb.gov.tr/bubenimeserim/multimedya/" adresindeki sayfada yanılmıyorsam flash ta hazırlanmış
foto galeri var. Ben onu çok merak ediyorum, acaba o programın adını bilen var mı, çok ilgimi çekti öyle bir şeyi kendi
okul siteme de atmak istedim. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim, şimdiden teşekkürler.

programın ismi
Aleo 3D Flash Slideshow Creator
internette rahatça bulabilirsiniz hocam.
bulamazsanız akşam Özel'den gönderebilirim.

BBNET
Geri