Web Sitesi yapıp yayınlayan ve seo bilgisi olan var mı?

Kodla Büyü

arslan_1905

Süper Üye
Süper Üye
arkadaşlar ben anlamadım ben site tasarladım yayınladım fakat bir türlü üstlerde çıkamıyorum bir sürü anahtar kelime yazdım yine de olmuyor var mı bu konuda bana bilgisiyle yardımcı olabilecek arkadaşlar? :?:

zamanla olacak birşey hocam öyle hemen çıkmaz uzun yıllar geçmesi lazım.
birkaç tavsiye; sitenizin kaydını 2018 yılına kadar uzatın ödeme yapın faydası olacaktır.
birde ziyaretçisi çok olan sitelerden link almanız lazım çapraz olmayacak ama,
bu ikisi önemli.
Birde bu konu basit bir konu değil, bu konudan ekmek yiyen birsürü firma var...

Hocam google ve dmoz a kayıt edin, çok anahtar kelime yazmak yanlış belli bir karekter limiti var tam hatırlayamıyorum, araştırısanız bulursunuz. Zamanla başta çıkacak elbette ancak içeriğin özgün olması, resimlerde alt etiketleri kullanmanız, aranınca çıkacağınız kelimeleri h1,h2,h3 vs tagları içine almak, ya da bold, strong etiketlerini kullanmak, sürekli yeni içerikler girmek, sitemaps oluşturmak ve googleye kayıt etmek . Google web master tools yazarsanaız anlarsınız dediğimi. bu saydıklarım yorucu ve zaman alıcı şeyler. Tabi bütçeniz varsa google adwors ile ailk başta çıkar sitenizin tanıtımını da yapmış olursunuz o ayrı :)

teşekkür ederim bilgilerinizi paylaştığınız için fakat bende bu işi yapan firmaların benden ayrı ne yaptığını merak ediyorum
google web mastera kaydoldum
sitemap ekledim
siteme bir sürü anahtar kelime ekledim yandexe de aynı şekilde ama benim yaptığımdan farklı olarak ne yapıyorlar? ben bu sorumun cevabını arıyorum

Hocam üstlere çıkmak öyle kolay iş değil. İstediğiniz kelimelerde hiti olan sitelerden organik bağlantı almaktan tutun da sitenize giren ziyaretçilerin sitede durduğu ortalama süreye kadar tonla faktör var bunu etkileyen.

Benim tavsiyem işi zamana bırakmak ve kaliteli + orjinal içerik sunmaya devam etmek. İçerikleri ekleme periyotlarının değişmesi bile etkiler siteyi. :) Karışık işler bunlar :D

BBNET
Geri