Web sitesi sorunları...

Kodla Büyü

odabasalparslan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mrb arkadaşlar ben bir bilgisayar öğretmeniyim.Daha önce çalıştığım okulda web page maker programı ile web tasarımı yapmıştım.Ancak şu anda çalıştığım okullarda (üç okulda görevliyim) daha önce yapılmış olan siteleri mevcut ve benden siteleri güncellemem isteniyor.Ftp adresleri ve şifreleri var.Girip dosyalara baktım ancak html dosyaları üzerinde değişikliği hangi program ile yapmalıyım bilmiyorum.Bu arada Web tasarımı için ne önerirsiniz?? Dreamveawer'a merak sardım ama üç okulda görev yapınca evde bilgisayar görmeye tahmammül edemiyorum açıkcası.Sizce ne yapmalıyım her gitiiğim yerde site isteniyor.(Sıfırdan yada güncelleme) yardımcı olursanız sevinirim...

hocam açıkçası bende bana site verilmesini bekliyorsdum ama hiç bir teklif gelmedi html dosyalarına dreamweaverda bakmak kolay oluyor olmazsa php editor var o da güzel bir program inşallah işinize yarar iyi çalışmalar

İkinci mesajı yazma gereği hisettim çünkü; üniversitede sırf saat doldurmak için sırasıyla fizik, kimya, biyoloji dersleri gördük.Keşke bilgisayar öğretmenliği okuyan bizlere dreamweaver gibi web tasarım programı veya flash dersi verselerdi.Sadece oturdukları yerden milli eğitim hakkında yorum yapanlar şimdi çevremizdeki idareci ve öğretmen arkadaşların bunu bilmiyor musun gibi luzumsuz sorularıyla karşı karşıya bırakmazdı bizleri diye düşünüyorum...

Bende dreamweaver kullanıyorum hmtlde özellikle tavsiye derim bir portable yaparsınız gittiğiniz yerlerde kullanırsınız basitce ;)

BBNET
Geri