Web Sitesi olan arkadaşlar yardım??

Kodla Büyü

SHİFT+DEL

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar www.erkandos.com olan sitem webadam da barındırıyorum.. Ama webadam sürekli cpu aşımından dolayı sanal sunuculara geçmem için siteyi askıya alıyor.. Neden olarakta hiti 1000 üzerine çıkınca sanal sunucuya geçmeniz gerekmektedir gibi bir neden buluyor.. Banada inandırıcı gelmiyor. 500 -1000 çok abartılı bir hit değil. Başka yerlerde hiç böyle birşey duymadım.. tamamen ticaret amaçlı 450 -500 tllik sanal sunuculara geçmem için sürekli askıya alıyorlar..

Sizin sitelerde bu şekilde bir şey başınıza geldimi?? hitim 1000 -1100 .. sizce ne yapmalıyım.. Sizlerde sanal sunucuda barındırıyorsanız sitelerinizi. Nereyi tercih etmeliyim..

Sayın Hocam,

Bende de aynı sıkıntı vardı. Site trafiği aylık 100-200 GB oluyordu ve günlük hit 500-1000 arasındaydı. Sürekli duruyor ve telefon açıp açtırıyordum. Tabi bu da site ziyaretçileri için çok sıkıntılı bir durumdu.

Web Sahibinden 40 GB kotalı (tabi 25 GB civarında kullanabiliyorum) bir server kiraladım. Aylık 23 TL. Şu anda Aylık trafik 500-1000 GB civarında. Hit ise 1000-2000 arasında olmasına rağmen hiç bir sıkıntı yaşamıyorum.

Tabi benim site içeriği tamamen video. Ayrıca Forum kısmı da mevcut.

İyi çalışmalar.

websahibi.com güvenilir mi?? Burası uygun geldi bana.. 512 mb ram site hızını etkiliyormu hocam...

Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine aldım. Aslında deneme amaçlıydı. Ancak 7-8 aydır kullanıyorum. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Yine deneme amaçlı forum da ekledim. Şimdilik hem site (asp) hem de forum (smf-php) ikisi birlikte gayet güzel çalışıyor. Ben memnunum. Ancak fazla araştırmadım. Problem yaşayan arkadaş var mı bilemiyorum.

Sayın hocam, ingilizce ile ilgili probleminiz yoksa, hostgator, bluehost, justhost gibi sınırsız hosting hizmeti veren yabancı firmalara geçin. Ne yazık ki Türk firmaları biraz aç gözlü, özellikle CPU, bandwidth vs. konusunda.

habibocak' Alıntı:
Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine aldım. Aslında deneme amaçlıydı. Ancak 7-8 aydır kullanıyorum. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Yine deneme amaçlı forum da ekledim. Şimdilik hem site (asp) hem de forum (smf-php) ikisi birlikte gayet güzel çalışıyor. Ben memnunum. Ancak fazla araştırmadım. Problem yaşayan arkadaş var mı bilemiyorum.

Hocam türk lokasyonmu kullanıyorsunuz, avrupa lokasyonumu?? serverda kaç site barındırılıyor. O konuda sınırlama varmı?? Yakuphan hocamın verdiği firmalarda sınırsız domain, subdomain ve trafik diyor.. bu firmadaki bilgilere tam ulaşamadım..

BBNET
Geri