birkaç eksiğimiz var. onları da tamamlayacağız. ama web sitemiz genel anlamda bu. tasarımı sizce nasıl olmuş?
http://www.sehitmustafaozenioo.k12.tr/
http://www.sehitmustafaozenioo.k12.tr/
badem85' Alıntı:evet şekil olsun diye yarım bıraktım. teşekkürler bu konuyu değerlendireceğim.
Ferhat' Alıntı:1-) Sağ tarafta bulunan menüler yoğunluk oluşturmuş onların arasına çizgi çizilerek daha düzenli bir görünüm sağlanabilir.
2-) Sol tarafta bulunan müdürümüzden bölümünü tamamen kaldırabilirsin.
3-) Orta kısımda bulunan haberler kullanışlı olmamış.onun yerine sıra ile haberleri eklersin en son eklene en üstte durur.Ana sayfada toplam 7-8 haber olabilir.Haber resimleri örnek 200*100px gibi haberle bağlantılı mesajı verecek şekilde her haberde standart olarak resimlenebilir.
4-) En altta bulunan kodlama tasarım kısmı Ferhat İlköğretim Okulu | Kurumsal
Copyright © 2012 Kaynak gösterilerek kullanılabilir. şeklide değiştirilebilir.
5-) Bannerda bulunan dünya resmi kaldırılabilir.MEB logosu daha ön plana çıkarılabilir.
6-) Okulun fiziki imkanları, giriş çıkış saatleri,eğitim şekli vs. bilgiler eklenebilir.
7-) Okul Aile Birliği ile ilgili bilgiler bulunabilir.
Anadolu ve Fen lisesi kazana öğrencilerin isim listesi eklenebilir (yıl, yıl)
9-) Müdür Başyardımcısı yazılabilir, bir kaç imla hata var onlar düzentilebilir.
10-) Daha yumuşak bir yazı fontu tüm sitede aynı özelliklerde kullanılabilir...
Hocam elinize sağlık, "kervan yolda dizilir" Durmak yok yola devam.
nereye bağlantı verebilirim. zaten sitede değil miyiz?edacomü' Alıntı:bir de bannerdeki okul adına tıklayınca bağlantı yok-kadromuz branşta
aakcakaza' Alıntı:elinize saglık;
"Input string was not in a correct format" diye bir hata veriyor hocam yorum yazmak istediğimizde!
badem85' Alıntı:nereye bağlantı verebilirim. zaten sitede değil miyiz?edacomü' Alıntı:bir de bannerdeki okul adına tıklayınca bağlantı yok-kadromuz branşta
edacomü' Alıntı:badem85' Alıntı:nereye bağlantı verebilirim. zaten sitede değil miyiz?edacomü' Alıntı:bir de bannerdeki okul adına tıklayınca bağlantı yok-kadromuz branşta
tüm sayfalarda var şimdi.edacomü' Alıntı:pardon index hariç hiçbir sayfanızda yokmuş.... :wink:
whisper4141' Alıntı:elinize sağlık böyle siteleri beğenen okul müdürleri de var mış demek
edacomü' Alıntı:sayın hocam sanırım pişman olmuş silmişsin yazdıklarını ama sana yine de cevabımı vericem...
siz hangi akla hizmet o linki oraya koyduysanız ona hizmet tıkladım ben de...sizi ciddiye alıp adabıyla inceleyip yorum yazdık, buna sebep biraz kibar olun bari...
girdap08' Alıntı:Tasarım olarak hoş bir site. Tamamını inceleme olanağı bulamadım ama galeri.aspx sayfasından, ID parametresi üzerinden sisteme SQL Enjekte edilebiliyor. Güvenlik fonksiyonunuzu kontrol etmenizde fayda var.