web sitemin yavaş açılmasının sebebi nedir yardımmmm

Kodla Büyü
hocam şu sayfanın sayaç, alttaki haberler falan onları kaldırıp hiç denedinizmi? birde benim bilgisayarımda hiçde yavaş açılmadı. normal hızda geldi bana. siz gündüz yoğun saatlerde falanmı denediniz. şuanda yavaşmı mesela

Hocam siteniz normal açılıyor fakat şu arka planlarda olan gifleri filan kaldırın sitenizi basit gösteriyor. Birde daha güzel renkler kullanın ama renklerin uyumluluğuna dikkat edin siteniz göze pek hoş görünmüyor. Elinize sağlık çok emek veridiğinz beli ama biraz daha uğraşmanız gerekiyor.

Hocam butonları resim olarak eklemişsiniz Css kulanarak buton yapın ondan kaynaklanan bir yavaşlık söz konusu.(söylemeyi unutmuşumda)

hocam şu ana sayfadaki ortadaki resim 150 kb buttonlar 2.37 kb 20 buton saydım 40 kb o ediyo üzerine gelince değişenlerle 80 kb sonra durum çubuğunda bulanan javascript yavaşlatır açılımı yine vahşi resmi 13 kb vs.. bunların boyutları rea converter(resim cevirici) gibi programlarla küçültürsen daha hızlı açılır yinde çok yavaş değil...

index fazla yoğun bence. linkler ,resimler vb.' giriş sayfası yapın' öneriniz demişsiniz bence bu gereksiz

Hocam siteniz yavaş açılıyorsa host yada resel eski ve problemli olablir. yada band yani trafik düşük tavsiyem kalite windos host kullan ucuz normal uniz kullan artı bu arada forumsa siteniz veri tabanı sorun yaşatıyor olablir.
yada son şık Anasayfada çok ağır boyutlu malzemer kulanmış olablirsiniz..

selametle

BBNET
Geri