Web sitelerinizi 23 Nisan'da şenlendirin

Kodla Büyü

rtyucel

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bugün 23 Nisan neşe doluyor insan !!!

Web sitelerinizi bu güzel bayramımızda şenlendirin,

3 yıl önce 23 Nisan'da yine bu forumda paylaşmıştım ama aradım bulamadım şimdi,

http://www.anyeml.k12.tr/ adresinden de görülebileceği gibi web sitenize 23 Nisan'a özel balonlar uçurabilirsiniz.

Yapmanız gerekenler
1- buradaki kaynak kodları ve örnek balonları indiriniz,
2- ucanbalon.html dosyasını, içerisindeki grafik dosyalarını eklemek istediğiniz web sayfası ile aynı dizin içerisine açınız,
3- ucanbalon.html dosyasındaki kaynak kodları eklemek istediginiz sayfaya yapıştırmak,
4- bitti :D

yapamayanlar olursa buradan yazsınlar yardımcı olmaya çalışırım,

resimleri değiştirebilirsiniz de hocam isteğinize kalmış,

denedikten sonra bağlantınızı burada paylaşırsanız diğer arkadaşlar içinde farklı resim fikirleri ortaya çıkmış olur ;)

sadece balon resimleri var içinde sanırım 23 nisan yazısının resimleride olsaydı sevinirdim.

Hocam ben deneme amaçlı şöyle bir şey yaptım. Tek isteğim balonlar ve yazının herşeyin üstünde yer alması nasıl yapabiliriz acaba?

http://www.mdio.meb.k12.tr/p1.html

Bir de bu sayfaya 23 nisan swf buldum onu ekledim acaba çok geç mi açılıyor sayfayı açanlar geç açılıyorsa söyleyebilirler mi? swf 1.3 Mb büyüklüğünde

siteniz çok güzelmiş kullanabileceğim bişeyler varmı die biraz inceledim tam çıkıyodum swf açıldı, güzel ama 2Mb bağlantım olmasına rağmen epey geç açılılıyor

rtyucel' Alıntı:

Geçen sene 23 Nisan'da yine bu forumda paylaşmıştım ama aradım bulamadım şimdi,

http://www.yerkoyeml.k12.tr/ adresinden de görülebileceği gibi web sitenize 23 Nisan'a özel balonlar uçurabilirsiniz.

Yapmanız gerekenler
2- ucanbalon.html dosyasını, içerisindeki grafik dosyalarını eklemek istediğiniz web sayfası ile aynı dizin içerisine açınız,
3- ucanbalon.html dosyasındaki kaynak kodları eklemek istediginiz sayfaya yapıştırmak,

hocam joomla da yapacagım da 2.maddeyi biraz daha acıklar mısınız?

m3mo' Alıntı:
siteniz çok güzelmiş kullanabileceğim bişeyler varmı die biraz inceledim tam çıkıyodum swf açıldı, güzel ama 2Mb bağlantım olmasına rağmen epey geç açılılıyor

teşekkür ederim hocam bende de 2Mb var. İlk denediğimde geç açıldı. Firefox ve Explorer'a yüklendiği için şimdi hızlı açılıyor o yüzden sorayım dedim. swf güzel de 1.3 Mb büyük biraz işte. Ne biliyim eklesem mi eklemesem mi karar veremedim.

valla arkadaşlar ana sayfada Takvim ve 23 Nisan swf'lerinin ardında kalıyor balon ve harfler düzeltemedim. z-index yaptım swf'leri div içine koydum beceremedim. Bu şekilde yayınlayacağım. Yarın okuldan bakarım 23 nisan swf çok geç açılıyor mu diye.

www.mdio.meb.k12.tr

blackpeace83' Alıntı:
rtyucel' Alıntı:

Geçen sene 23 Nisan'da yine bu forumda paylaşmıştım ama aradım bulamadım şimdi,

http://www.yerkoyeml.k12.tr/ adresinden de görülebileceği gibi web sitenize 23 Nisan'a özel balonlar uçurabilirsiniz.

Yapmanız gerekenler

hocam joomla da yapacagım da 2.maddeyi biraz daha acıklar mısınız?

index.php içerisine, ucanbalon.html içerisindeki kodları yapıştırın. indirdiğiniz .rar dosyası içerisindeki grafik dosyalarını da index.php dosyan ile aynı klasör içerisine kopyalayınız.

AngeL_' Alıntı:
akşam uçan balonlar sabah uçmaz oldu..derdi ne bunların? :| :|

23 nisan bitti ya hocam ondandır :D

şaka bir tarafa kaynak kodlarınızı bi kontrol etseniz herşey normal mi?

herşey normal...
tek tek satırları kontrol ettim...hatta yeni satırlar ekledim onlarda çalışıyorsu.sabah açmaya çalıştım balonlar yok :scared: kesin biri patlattı :x

sizin siteye baktım sşzde kaldırmışsınız..
hala yoklar balonlarım velhasılı..

AngeL_' Alıntı:
herşey normal...
tek tek satırları kontrol ettim...hatta yeni satırlar ekledim onlarda çalışıyorsu.sabah açmaya çalıştım balonlar yok :scared: kesin biri patlattı :x

sizin siteye baktım sşzde kaldırmışsınız..
hala yoklar balonlarım velhasılı..

hocam sitenin adresini bi ver de bakalım

bu arada benim sitede de bayram bitti balonlar gitti :D ben kaldırdım hocam

balonlarım dün gece itibarriyle uçmaya karar verdiler :lol:
şaka mıdır nedir..meb den kaynaklıydı heral sorun..
ftp açılıyo bu arada turkuaz hocam..işlem yaptım biraz önce daha

AngeL_' Alıntı:
balonlarım dün gece itibarriyle uçmaya karar verdiler :lol:
şaka mıdır nedir..meb den kaynaklıydı heral sorun..
ftp açılıyo bu arada turkuaz hocam..işlem yaptım biraz önce daha

Allah Allah niye ki hocam, kodlar durup dururken ne oldu ki. Bendekiler sapasağlam.

www.mdio.meb.k12.tr

BBNET
Geri