web site ili ilgili yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan crazyman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

crazyman

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar bi sorum olacak şimdi ben bi okula gidiyorum okulun web sitisini önceden birisi hazırlamış dolayısıyla bende dosyalar yok frontpagede hazırlamış siteyi ben şimdi güncellemek istiyorum siteyide ftp adresindeki html dosyaları falan var güncelleme yepebilirmiyim nasıl yapabilirim yoksa sıfırdan başlamakmı gerekiyor?

Hocam ftp adresinden dosyaları indirebilirsiniz. Ama tavsiyem kendinizin yeniden yapması çünkü başkasının hazırladığı bir site üzerinde çalışmak daha zor oluyor.

Arkadaşım eğer dalga geçmiyorsan (umarım öyledir ) ; ftp ile bağlan indir dosyaları bilgisayarına , frontpage veya dw de aç güncellemeni yap. güncelleme yaptığın dosyaları tekrar yükle.

peki html dosyası üzerinde nasıl düzeltme yapılıyor mesele kısmını değiştirecem

mutluaya' Alıntı:
Arkadaşım eğer dalga geçmiyorsan (umarım öyledir ) ; ftp ile bağlan indir dosyaları bilgisayarına , frontpage veya dw de aç güncellemeni yap. güncelleme yaptığın dosyaları tekrar yükle.
yaw niye dalga geçeyim alla alla burayada ne yazsam birisi bi laf yazıyo anlamadım bilmiyorum canım ayıpmı öğrenmek için yazıyorum bilsem zaten yazmam

crazyman' Alıntı:
mutluaya' Alıntı:
yaw niye dalga geçeyim alla alla burayada ne yazsam birisi bi laf yazıyo anlamadım bilmiyorum canım ayıpmı öğrenmek için yazıyorum bilsem zaten yazmam

html dosyayı nasıl güncelleyecem diye bir soru bilgisayarbilisim de olunca insan ister istemez dalga olarak düşünüyor.

bende yeniden yapmanı tavsiye ederim. hazır şablonlarda var forumda onlardan birisinide kullanabilirsin.

Hocam tabiki öğrenmek ayıp değil .Sizin şahsınızla alakalı bir durum da değil.. Burada büyük çoğunluk BT öğretmeni olduğundan böyle temel bilinmesi gereken konuların sorulması arkadaşlarımızın yadırgamasına neden olduğunu düşünüyorum.

öylede herkes bunu anasının karnındamı öğrendi onu merak ediyorum ben web sayfası ile uğraşmadığım için bilmiyorum şimdi uğraşmaya başlıyorum neyse teşekkürler yinede

neyzen26' Alıntı:
Hocam tabiki öğrenmek ayıp değil .Sizin şahsınızla alakalı bir durum da değil.. Burada büyük çoğunluk BT öğretmeni olduğundan böyle temel bilinmesi gereken konuların sorulması arkadaşlarımızın yadırgamasına neden olduğunu düşünüyorum.

katılıyorum... Ama tabiki her zaman basit yada zor hiç farketmez yardıma hazırız...

BBNET
Geri