Web Site öğrenci fotoğrafı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sumunu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

sumunu

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Şu meşhur yazıdan bahsediyorum. Öğrenci fotoğraflarını yayınlama. Bence bu yazı youtube a öğrencisinin videosunu yükleyenlere gelmiş ama...
Bazı arkadaşlar veli izin formu hazırlamış. Bir veli izin vermezse, toplu çekilen sınıf fotoğrafı ya da okul takımı fotoğrafını naapalım. Gözünü mü bantlıyacaz? Bu nedir arkadaş ya.
Siz bu konuda neler yapıyorsunuz?

nasıl yapacağız o zaman? yarışmada madalya alan öğrencimizin haberini nasıl ekleyeceğiz? Siluetini mi resim olarak atacağız? Bence o yasak öğrenciyi küçük düşürücü ve zararlı içerik niteliğindeki durumlar için geçerli. Ben haberimi yaparım.. Ahlaksızlık olmadığı sürece sıkıntı yok.. Öğrencinin düşmesini, zayıf yönünü, küçük düşürücü durumunu videoya çekip yükleyenler için alınan bir karar bence...

dengem' Alıntı:
nasıl yapacağız o zaman? yarışmada madalya alan öğrencimizin haberini nasıl ekleyeceğiz? Siluetini mi resim olarak atacağız? Bence o yasak öğrenciyi küçük düşürücü ve zararlı içerik niteliğindeki durumlar için geçerli. Ben haberimi yaparım.. Ahlaksızlık olmadığı sürece sıkıntı yok.. Öğrencinin düşmesini, zayıf yönünü, küçük düşürücü durumunu videoya çekip yükleyenler için alınan bir karar bence...
bende aynı düşünüyorum. Veli izni karıştırır ortamı. Her toplu fotoğrafta tek tek veli iznine mi bakacaz?

BBNET
Geri