web sayfasına şifre koyma

Kodla Büyü

hulya08

Aktif Üye
Arkadaşlar web sitemde bir sayfaya şifre koymak istiyorum. O sayfanın butonuna tıklayınca şifre istesin; şifre doğru girilirse, sayfa açılsın aksi takdirde uyarı mesajı versin istiyorum. İnternette araştırdım javascrip kodları vardı denedim. Sayfa bilgisayarda iken çalıştı ama internette yayınlayınca sayfa açılmadı. Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar var mı acaba? Şimdiden teşekkürler...

Merhabalar Hocam;
Anlatmış olduğunuz çalışmayı 2 şekide yapabiliriz java script kodları veya veri tabanı, Bana soracak olursanız mantıklısı VERİTABANI derim.
Çünkü sizin yazmış olduğunuz kod doğru ise sizin açılmasını istediğiniz sayfaya gidecek, ben aynı şekilde kendi ziyaretçi defterime yaptım.. Veri tabanı kullanaraktan, işinize yarar ise yardımcı olmaya çalışırım
İyi Çalışmalar..

Ziyaretçi Defteri Sayfasına giriliyor
http://www.sahinkerman.com/zdef/index.php

Admin Bilgilerine girilmek istenirken Kullanıcı adı ve Şifre kısmı girilmektedir , Bilgilerinize...
http://www.sahinkerman.com/zdef/admin.php

hulya08' Alıntı:
Arkadaşlar web sitemde bir sayfaya şifre koymak istiyorum. O sayfanın butonuna tıklayınca şifre istesin; şifre doğru girilirse, sayfa açılsın aksi takdirde uyarı mesajı versin istiyorum. İnternette araştırdım javascrip kodları vardı denedim. Sayfa bilgisayarda iken çalıştı ama internette yayınlayınca sayfa açılmadı. Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar var mı acaba? Şimdiden teşekkürler...
meb.k12.tr sitelerde sadece html çalıştığı için mümkün değil. javaascript ile şifreli sayfa koruma yapamazsın.

Rüzgara Karşı arkadaşım bu uygulamayı okul için değil de müftülük için yapacağım
www.savsatmuftulugu.gov.tr
sahin_kerman arkadaşım sizin uygulamanız işe yarayabilir. Kodlarını verebilirseniz çok sevinirim. Sitede telefon numaraları bölümü var oraya sadece şifreyi bilenler bakabilsin istiyor müftü bey, onun için uygulamak istiyorum.

javascript bankasından alıntıdır. şifre hulya

Kod:
<BODY>..</BODY>   arasına eklenecek kod
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kod:
<script language="Javascript">

<!--

var password = "hulya"

var x = prompt("Lütfen şifreyi giriniz"," ")

if (x.toLowerCase() == password) {

alert("Şifre doğru \n \n Sayfaya girmek için Tamam'a tıklayın")

location = "dogru.htm"

}

else {

location = "yanlis.htm"

}

//-->
</script>
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Her ne kadar sayfa şifresi tarayıcıdan biraz bilgisi olan biri tarafından okunabilir durumda isede;
Sizde şifre soran sayfanın html kodunu şifreleyebilirsiniz.

Hülya hanım;
Uygulama kodlarını hazırlayıp göndereyim ,
Fakat ben daha önce Müftülük sayfasını yaparken sizin uygulamanızı yapmıştım...
Allahın ıznıyle musaıt oldugumda gonderırım bu aralar PTBY ile ugrasıyorum cok yogunum kusuruma bakmayın söz vermiştim onlarla ılgılenıyorum , Boş kaldığımda PM atarım.. Sevgiyle Kalın,
hulya08' Alıntı:
Rüzgara Karşı arkadaşım bu uygulamayı okul için değil de müftülük için yapacağım
http://www.savsatmuftulugu.gov.tr
sahin_kerman arkadaşım sizin uygulamanız işe yarayabilir. Kodlarını verebilirseniz çok sevinirim. Sitede telefon numaraları bölümü var oraya sadece şifreyi bilenler bakabilsin istiyor müftü bey, onun için uygulamak istiyorum.

ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Alpaygüneş arkadaşım dediğin uygulamaya baktım ama galiba ben beceremedim olmadı. Tenten arkadaşım senin gönderdiğin dosyayı da önceden denemiştim o da çalışmadı.

hulya08' Alıntı:
GRİNGO arkadaşım bu kodu ben kullandım, denedim ama internet ortamında çalışmadı sayfa.
Bu nasıl iş bende anlamadım?Localhostta çalışıp hostta çalışmama olayıBenimde başıma son zamanlarda bazı scriptlerde geliyor bu olay.Ama javascript ve html sayfalarında hiç olmadı.

BBNET
Geri