web sayfası Fiyat teklif

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sinan36
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

sinan36

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar BEBKA ajansına sunmak üzere bir proje hazırlıyoruz. Bu projede bir adet web sayfası da var.
içerik olarak yönetim paneli olacak, resimler ve etkinlikler ekliyebileceğiz. bir de mümkünse üç boyutlu sanal tur istiyoruz.

Bununla ilgili şu an için proforma fatura gönderebilecek arkadaş varsa yardım bekliyorum.

Arkadaşlar Projemiz geçti şimdi uygulamaya başlayacağız. Web sayfası konusunda tekliflerinizi bekliyorum. (Yabancıya gitmesin).

Alakaya maydanoz olacak :lol: ama ben de bir web sitesi ve onun android programını yaptım. Son süslemelerini tamamlıyorum. Komple satıp elden çıkartmayı düşünüyorum. Fiyatının ne kadar edeceğini burada sorarım. Fiyat biçersiniz bir zahmet.

halk' Alıntı:
Alakaya maydanoz olacak :lol: ama ben de bir web sitesi ve onun android programını yaptım. Son süslemelerini tamamlıyorum. Komple satıp elden çıkartmayı düşünüyorum. Fiyatının ne kadar edeceğini burada sorarım. Fiyat biçersiniz bir zahmet.

Hocam linki PM'den atarsan inceleyelim.

AKADEMİA' Alıntı:
halk' Alıntı:

Hocam linki PM'den atarsan inceleyelim.

Yakında atarım hocam. Konu olarak da açarım. TC kimlik numaralarını yanlış yazdığınızda düzelten bir site ve android uygulaması.

Arkadaşlar herkesten özür dilerim ; şehir dışındaydım foruma giremedim.

yapacağımız sayfada üst tarafta logolar olsun, yönetici girişi olsun oradan resim ve haber ekleyebilelim istiyoruz. Ayrıca ajansın zorunlu tuttuğu kurallar şöyle:
Web siteleri mümkün olduğunca basit olmalıdır. Fazla bilgi yüklü olmamalıdır. Projenin
mevcut durumunu göstermek için fotoğraf konulması tavsiye edilir, ancak fotoğraf ebatları
siteyi yavaşlatmayacak biçimde ayarlanmalıdır.
Program tarafından finanse edilen bir web sitesinde çok yüklü sayfalar olmamalıdır.
Yüklenilecek ve basılacak malzeme basit kişisel bilgisayarların kullanımına uygun olmalıdır.
BEBKA ve Kalkınma Bakanlığı web sitelerine bağlantı (link) verilmelidir. Web sitelerinde
feragat metnine yer verilmelidir.
Yararlanıcı ayrıca kendi internet sitesinde; proje süresi boyunca Ajansın desteğini aldığını
açıkça görünür kılmalıdır. Ajans ve Kalkınma Bakanlığı logoları ile BEBKA ve Kalkınma
Bakanlığı web sitelerine bağlantı (link) verilmelidir.

arkadaşlar genel görünüm şu örnekteki gibi olsun. tek farkı yönetici paneli le haber, resim ekleyebilelim.

Ekli dosyalar

BBNET
Geri