Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Okulumuz yeni açıldı.Okul müdürünün mebbis kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaptığımda MEBWEB Panelde Yetkiniz Bulunmamaktadır.(1009) hatasını alıyorum.Bunun için ne yapabilirim?
Okulumuz yeni açıldı.Okul müdürünün mebbis kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaptığımda MEBWEB Panelde Yetkiniz Bulunmamaktadır.(1009) hatasını alıyorum.Bunun için ne yapabilirim?
Hocam İlçe MEM sayfasını düzenleme yetkisi olan kişiyle iletişime geçin. Onlar tüm okulların web panellerini görebiliyor. Sizin okulun web paneline girip okul müdürünü aşağıdaki görselde görülen alandan eklesin. Daha sonra müdür kişisel mebbis bilgileri ile panele girince yetkili olur.