L la_mer62 Aktif Üye Mesajlar 134 24 Şubat 2016 #1 Günaydın arkadaşlar son bir kaç gündür "web page blocked" hatasi almaya başladık okulumuzda böyle bir hatayla ilk kez karsilasiyorum. Virus kaynakli mi yoksa modemimiz mi bozuldu. Bu konu hakkinda bilgisi olan var mi acaba?
Günaydın arkadaşlar son bir kaç gündür "web page blocked" hatasi almaya başladık okulumuzda böyle bir hatayla ilk kez karsilasiyorum. Virus kaynakli mi yoksa modemimiz mi bozuldu. Bu konu hakkinda bilgisi olan var mi acaba?
penewitz Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 534 24 Şubat 2016 #2 yok hocam herkeste olmaya başladı bende sorunu araştırıyorum bişey bulamadım, genelde meb engelli diyorlar
yok hocam herkeste olmaya başladı bende sorunu araştırıyorum bişey bulamadım, genelde meb engelli diyorlar
L la_mer62 Aktif Üye Mesajlar 134 24 Şubat 2016 #4 Ya ben de virus filan mi bulasti diye düşünüyordum. O zaman modemi filan kurcalamaya gerek kalmadi desenize genel bir sorun ise
Ya ben de virus filan mi bulasti diye düşünüyordum. O zaman modemi filan kurcalamaya gerek kalmadi desenize genel bir sorun ise
P per_cey Aktif Üye Mesajlar 207 24 Şubat 2016 #5 bizde de var meb filtresini güncelliyor muş ondan oluyor deniliyor arkadaşlar.
G gül1 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 346 24 Şubat 2016 #6 Şuan bende ayni sorunu yaşıyorum. Nedenini ya da çözümünü öğrenirseniz bizleride bilgilendirin arkadaşlar
Şuan bende ayni sorunu yaşıyorum. Nedenini ya da çözümünü öğrenirseniz bizleride bilgilendirin arkadaşlar
neo.99 Site Gezgini Mesajlar 65 24 Şubat 2016 #8 DNS Ayarlarını değiştirince düzeliyor, geçici de olsa, sanırım çözüm olarak elimizde bu var. 195.175.39.39
DNS Ayarlarını değiştirince düzeliyor, geçici de olsa, sanırım çözüm olarak elimizde bu var. 195.175.39.39
M m_esen Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 332 24 Şubat 2016 #9 arkadaşlar bende de vardı modemi kapatıp açtım ve ayarlarını yeniledim düzeldi
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,479 24 Şubat 2016 #10 Ben hiçbir işlem yapmadım düzeldi.