Sayın Hocam,hyt' Alıntı:siteyi güncellicektim ama ip adresim yenilendiği için maile girmem gerekiyor. sabahtan beri açılmadı. meb.k12.tr açılıyor ama maile tıklayınca açmıyor. sizde de aynı sorun varmı . Lütfen yardım
Sayın Hocam,hyt' Alıntı:hocam firefox da açıyorum. ie 9 da açıyrm yok açılmıyor delircem. pztye kadar bitirmem gerkio. acaba sizin açılıyormu hocam denedinizmi.
hyt' Alıntı:hocam outlookdan bağlanmayı denedim ordanda e-postanın kullanıcı adını şifresini giriyrm posta sunucunuzda kurulmuş şifreli bir bağlantı yok diyor ve bağlanmıyor. acaba genel bi problemmi var mebposta hizmetinde
Sayın Hocam,hyt' Alıntı:hocam outlookdan bağlanmayı denedim ordanda e-postanın kullanıcı adını şifresini giriyrm posta sunucunuzda kurulmuş şifreli bir bağlantı yok diyor ve bağlanmıyor. acaba genel bi problemmi var mebposta hizmetinde
Sayın Hocam,hyt' Alıntı:çok teşşekür ederim sayın hocalarım. bilgisayarın başından kalkamadım ha gelecek ha gelecek. Allahü teala razı olsun. inşallah yarın gelir![]()