Web maile giremiyorum. lütfen yardımmm

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hyt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hyt

Site Gezgini
siteyi güncellicektim ama ip adresim yenilendiği için maile girmem gerekiyor. sabahtan beri açılmadı. meb.k12.tr açılıyor ama maile tıklayınca açmıyor. sizde de aynı sorun varmı . Lütfen yardım

hyt' Alıntı:
siteyi güncellicektim ama ip adresim yenilendiği için maile girmem gerekiyor. sabahtan beri açılmadı. meb.k12.tr açılıyor ama maile tıklayınca açmıyor. sizde de aynı sorun varmı . Lütfen yardım
Sayın Hocam,

Web Maili farklı tarayıcıda aç. Yada Outlook Kur.

hocam firefox da açıyorum. ie 9 da açıyrm yok açılmıyor delircem. pztye kadar bitirmem gerkio. acaba sizin açılıyormu hocam denedinizmi.

hocam outlookdan bağlanmayı denedim ordanda e-postanın kullanıcı adını şifresini giriyrm posta sunucunuzda kurulmuş şifreli bir bağlantı yok diyor ve bağlanmıyor. acaba genel bi problemmi var mebposta hizmetinde

hyt' Alıntı:
hocam outlookdan bağlanmayı denedim ordanda e-postanın kullanıcı adını şifresini giriyrm posta sunucunuzda kurulmuş şifreli bir bağlantı yok diyor ve bağlanmıyor. acaba genel bi problemmi var mebposta hizmetinde

açılmıyor hocam ben denedim

hyt' Alıntı:
Sayın Hocam,

Maalesef çalışmıyor. Gitmiş.

çok teşşekür ederim sayın hocalarım. bilgisayarın başından kalkamadım ha gelecek ha gelecek. Allahü teala razı olsun. inşallah yarın gelir :(

hyt' Alıntı:
çok teşşekür ederim sayın hocalarım. bilgisayarın başından kalkamadım ha gelecek ha gelecek. Allahü teala razı olsun. inşallah yarın gelir :(
Sayın Hocam,

Bakanlık Cumartesileri Genelde yedek alır yada bakım yapar. Büyük ihtimal ondandır. Sen bu gece gönül rahatlığı ile yat uyu. Yarına Allah Kerim.

BBNET
Geri