web mail !!!!!!!!!!!

Kodla Büyü

mex02

Site Gezgini
ne biçim sistem yapmışlar bunlar ya... iki gündür bi yeni ip bağlantısı yollayacaklar, hala gelmedi ... sisteme bi gireyim hemen 5 tane yönetici tanımlayacam ...

mex02' Alıntı:
ne biçim sistem yapmışlar bunlar ya... iki gündür bi yeni ip bağlantısı yollayacaklar, hala gelmedi ... sisteme bi gireyim hemen 5 tane yönetici tanımlayacam ...
Sayın Hocam,

İl/İlçe Mebbis Yöneticinizle görüşün. O size yeni kullanıcılar tanımlasın. İşlerinizi ondan sonra daha rahat halledebilirsiniz.

Ben kendi adıma yönetici hesap açtım. Eğer ip yenilemesi istiyorsa kendi e-mail adresime geliyor. Okulun e-posta kutusunu işgal etmiyor.

iki gün sonra gelecek ip değişiklik bağlantısının artık geçerli olacağını düşünmüyorsunuz değil mi? Tabi statik ip'niz yoksa.

En iyisi siz yeni bir kullanıcı tanımlatın email adresi de sizin kullandığınız olsun.

Ben okulda bi kullanıcı tanımlaması yaptım. İkinci bir tanımlamayı ev için yapıcam ama evden yapmak zorundamıyım? Zira ip maili gelmiyor bir türlü. Okulda giriş yapıp kullanıcı tanımlasam evde ikinci kullanıcı ile kullanabilir miyim

Sayın Hocalarım,

Bakanlık e-posta yani kurumkodu@meb.k12.tr lerini illerimizdeki okul ve kurumlarımız fazla kullanmadığı için serverda sıkıntı çıkmıyordu. Şu anda Tüm okul ve kurumlar mecburen kullanmaya başladı. Öyle olunca bazen e-postalar serverda takılıyor. Bundan dolayı gelmiyor yada hepsi toplu olarak geliyor.

Bakanlığın E-posta bölümünden gelen en son e-postaya göre server yenileme ve güçlendirme çalışmaları varmış. Yakın zamanda düzeleceğini umuyorum.

İyi çalışmalar.

BBNET
Geri