WEB Barındırma Hizmet Alımı

Kodla Büyü

aakcakaza

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Arkadaşlar şimdi mebin paneline geçildiği için eski sitelerin sözleşmelerini bitirin diyorlar. Ben eski sitemi sürem daha olduğu için kullanmak istiyorum. Ama googleda da 1.sırada. Bunu nasıl engelleriz? Yani sitemi arama motorlarında bulunamaz yapabilir miyim?

aynı sorun bendede mevcut. eski kullanılan ve süresi bitmiş site aramada ilk sırada ve sürekli sitenize ulaşamıyoruz diye tepki alıyoruz.

arkadaşlar bu gelen yazıda eski okul sitelerimizle alakalı bir bilgi yok değil mi sadece ücretli alınanları kaldırın deniliyor.Bu konuda müdürümü ikna edemedim de ilköğretim okulu iken kullandığımız siteyi kaldıracaksın diyor anlatamadım derdimi

hozgulen' Alıntı:
arkadaşlar bu gelen yazıda eski okul sitelerimizle alakalı bir bilgi yok değil mi sadece ücretli alınanları kaldırın deniliyor.Bu konuda müdürümü ikna edemedim de ilköğretim okulu iken kullandığımız siteyi kaldıracaksın diyor anlatamadım derdimi

Evet hocam ücretli hosting aldığınız yeri kapatmanız isteniyor.

Aynen 10 yıllık google geçmişini bir anda silmemizi beklemesinler. Onlar devamsa bizde devam...
Yada akıl vermek gibi olmasın Yerse odtü'ye talimat versinler nic.tr'deki devlet okullarının k12.tr leri iptal etsinler

Hocam mecburen kaldıracaksın. Yarın birisi adresi girer, sitenin hala orada olduğunu görür başın ağrır. Ama parasını ödedi isen deaktif yap siteni. Yani indexi sil gerisi yine kalsın olduğu yerde. Lazım olunca sen kullanırsın. Hazır web alanı.

k12.tr den ben yönlendirme koydum meb.k12.tr li siteye
süre 15 nisanda bitecek zaten

BBNET
Geri