wampserver kurdum local hosta giremiyorum

Kodla Büyü

nefes23

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar wamp serveri kurdum başlat çubuğumda çevrim içi olarak görülüyor. localhosta girmek istiyorum k. adı parola istiyor? kurulumda böyle bir şey istememişti? yardım ederseniz sevineceğim. :?

Daha önce başka localhost kurduysanız ondan kaynaklanıyor olabilir. Eğer kullanıcı adı şifre istiyorsa kullanıcı adı:root girin şifre alanını boş bırakın.

hocam 127.0.0.1 adresine girdiğinizde wamp anasayfası açılıyorsa eğer hosts dosyasını kontrol edin yukarıda verdiğim satır yoksa ekleyin. wamp sayfası açılmıyorsa apache server ın çalışıp çalışmadığını kontrol edin. eğer apache server da çalışıyorsa başka bir server kurulumu varsa onları kaldırıp, wamp ı tekrar kurun.

Kullanıcı Adı ve Parola istiyorsa eğer muhtemelen modem e bağlanmaya çalışıyordur.

127.0.0.1 sizin localhostunuzun ip si orayı kullanabilirsiniz.

halilturkoglu' Alıntı:
hocam 127.0.0.1 adresine girdiğinizde wamp anasayfası açılıyorsa eğer hosts dosyasını kontrol edin yukarıda verdiğim satır yoksa ekleyin. wamp sayfası açılmıyorsa apache server ın çalışıp çalışmadığını kontrol edin. eğer apache server da çalışıyorsa başka bir server kurulumu varsa onları kaldırıp, wamp ı tekrar kurun.

Kullanıcı Adı ve Parola istiyorsa eğer muhtemelen modem e bağlanmaya çalışıyordur.

127.0.0.1 sizin localhostunuzun ip si orayı kullanabilirsiniz.

hocam bu IP adresine giridğim zamanda k. adı parola istiyor. arkadaşlar sorunu bir türlü çözemedim joomlaya başlayamıyorum bir türlü. lütfen yardım:S

arkadaşlar antivirüsle alakası yok kaldırdım öyle denedim olmadı .. yardım lütfen yada bu wamp server dışında tavsiye edebileceğiniz bir server yokmu sorunsuz çalışan?? nasıl kullanıcam joomlayı localde???

kardes bendede aynı sorun var localhost yazıyorum tarayıcıya kullanıcı adı şifre istiyor ne yazmam lazım kulanıcı adına ve şifreye ?

lütfen acil yardım Pls.

hocam wamp server tryicon üzerine tıkla
MYSQL ----> Mysql Konsol 'u çalıştır.
sonra resimdeki ayarları (kull. ve pass tanımla) yap,
ilk satırı enter ile geçiyoruz,

Ekli dosyalar

• Untitled-3 copy.jpg
    Untitled-3 copy.jpg
    123.8 KB · Görüntüleme: 655
xampp kurdum local hosta giremiyorum

ben de xampp 'a giremiyorum ''phpMyAdmin - Hata
Oturum hatasız olarak başlatılamıyor, lütfen PHP ve/veya web sunucusu günlüğü dosyanızda verilen hataları kontrol edin ve PHP kurulumunuzu düzgün olarak yapılandırın'' diyor .Şifre kabul etmiyor .Lütfen yol gösterin .Daha evvel joomla kurmuştum oysa .en son drupal için veritabanı oluşturuyordum

BBNET
Geri