w7 64 bit mebbis rapor sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zibula
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

zibula

Aktif Üye
arkadaşlar w8 64 bit yüklü. javanın son sürümü yüklü.. configure java ayarlarından security den reportsnc eklemesini de yaptım

mebbiste rapor listesi geliyor ama istenilen raporu tıklayınca açmıyor? acil yardım lütfen..

söylediklerinizi yapmıştım önceden olmamıştı.. volkanbey'in verdiği bağlantıda adwcleaner programıyla taratın diyordu.. indirip tarattım ve temizle deyince sorun çözüldü.

özetle : internetteki her yolu deneyip rapor ekranı çıkaramayanlar için çözüm; adwcleaner ile tarayıcıyı eklentilerden temizlemek..
teşekkür ederim..

Benzer bir sorun bizde de yaşandı. Mebbisten Meb Personel kimlik kartı için dilekçe çıkarmak istiyorum. Önümüze dilekçe geliyor, yani java ayarlarında bir sıkıntı yok ama yazıcıdan çıktı almaya çalıştığımzda yazıcı çıktı vermiyor. E-okuldan rapor alırken bu sıkıntıyı yaşamıyoruz ama mebbisteki dilekçeyi yazdıramadık. Kağıt türü: Letter seçili geliyor, bunu A4 yaptım, olmadı. Fikir verebilecel hocam var mı?

java 6 sürümünü yükle hocam eğer güncelleştirip java 7 kurduysan rapor alamazsın e okul ve mebbisten.

Re: Ynt: w7 64 bit mebbis rapor sorunu

julian41' Alıntı:
Benzer bir sorun bizde de yaşandı. Mebbisten Meb Personel kimlik kartı için dilekçe çıkarmak istiyorum. Önümüze dilekçe geliyor, yani java ayarlarında bir sıkıntı yok ama yazıcıdan çıktı almaya çalıştığımzda yazıcı çıktı vermiyor. E-okuldan rapor alırken bu sıkıntıyı yaşamıyoruz ama mebbisteki dilekçeyi yazdıramadık. Kağıt türü: Letter seçili geliyor, bunu A4 yaptım, olmadı. Fikir verebilecel hocam var mı?
Hocam bu sorun sizin yazıcıdan kaynaklı gibi geldi bana

Re: Ynt: w7 64 bit mebbis rapor sorunu

suleyman45' Alıntı:
volkankey' Alıntı:
uyumluluk ayarlarına da baktın mı hocam
bu yazımda umarım sorunlarına çare bulabilirsin

http://www.volkankey.com/e-okul-ve-inte ... er-sorunu/

Allah razı olsun hocam. Kaç gündür (Win-7 64 bit'te) e-okul'da activex ile raporları alamıyordum. Adwcleaner'i kullandım ve bir de paylaştığınız Activex denetimini yükledim ve sorun ortadan kalktı. Çok teşekkürler. Emeğinize sağlık...
Yardımı olduysa çok sevindim hocam

BBNET
Geri