WİN 8 lab için uygun mu?

Kodla Büyü

blackpeace123

Seçkin Üye
Seçkin Üye
ulaştırma bakanlığının verdiği exper bilgisayarlar var.
win 8 açılış--kapanışta epey hızlıymış. malum farklı bir masaüstü var.
yeniliklerden geri kalmak istemiyorum. sizce win 8 yüklemek gerek mi? laba yükleyen arkadaş var mı?
deneyeyimlerinizi bekliyorum.

Yükledim hocam, hem de VESTEL bilgisayarlara. Öğrenciler alıştı, bir ders kullanımını anlattım, kapatmayı uygulamaları filan vs. Açılış ve kapanış süresi gerçekten iyi. Windows 7 biraz ağır kalıyordu ama bundan memnumum şu ana kadar. Şükür çöken vs. de olmadı. 484 MB RAM'le çalışıyor bakalım hepsi.. Tavsiye ederim. Ama aktivasyon biraz sorunlu. Belli bir tarihe kadar geçerli.

vestellerde win 7 betbattı 3 gün kullanabildim. sora sildim xp ye dönüş yaptım win 8 nasıl olur bilmiyorum.

xodeda' Alıntı:
vestellerde win 7 betbattı 3 gün kullanabildim. sora sildim xp ye dönüş yaptım win 8 nasıl olur bilmiyorum.
XP'nin sürekli çökmesi, hapşurmadan bile virüs kapmasından nefret ettiğim için W7 ve 8'i denedim.

ahmetfx' Alıntı:
Yükledim hocam, hem de VESTEL bilgisayarlara. Öğrenciler alıştı, bir ders kullanımını anlattım, kapatmayı uygulamaları filan vs. Açılış ve kapanış süresi gerçekten iyi. Windows 7 biraz ağır kalıyordu ama bundan memnumum şu ana kadar. Şükür çöken vs. de olmadı. 484 MB RAM'le çalışıyor bakalım hepsi.. Tavsiye ederim. Ama aktivasyon biraz sorunlu. Belli bir tarihe kadar geçerli.

o ramlerle iyise ben de kurayım değişiklik olsun.

BBNET
Geri