saidtr Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 659 28 Nisan 2013 #1 VStudio 2010 da aşağıda belirtilen kod ekranındaki bölüm nasıl çıkarılacaktır? benim ekranımda otomatik gelmiyor... tşkr... Ekli dosyalar Ekran Alıntısı.PNG 273.6 KB · Görüntüleme: 648
VStudio 2010 da aşağıda belirtilen kod ekranındaki bölüm nasıl çıkarılacaktır? benim ekranımda otomatik gelmiyor... tşkr...
dijitalyerli Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 667 28 Nisan 2013 #2 hangi kontrolün olayını değiştirecekseniz properties penceresinden events kısmına tıklayın yani şimşek gibi bi işaret var. istediğini olayın yanına çift tıklayın koduna girmiş olursunuz
hangi kontrolün olayını değiştirecekseniz properties penceresinden events kısmına tıklayın yani şimşek gibi bi işaret var. istediğini olayın yanına çift tıklayın koduna girmiş olursunuz
dijitalyerli Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 667 28 Nisan 2013 #4 .aspx.cs sayfasındaysanız gelmez. .aspx (web form) üzerinde olmanız ve kontrolün seçili olması gerekir. Ekli dosyalar vs2010.PNG 78.5 KB · Görüntüleme: 625
.aspx.cs sayfasındaysanız gelmez. .aspx (web form) üzerinde olmanız ve kontrolün seçili olması gerekir.
saidtr Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 659 28 Nisan 2013 #5 zaten öyle gibi,, aspx de formview nesnesini çift tıklıyorum,,, kod ekranı geliyor , ama üstteki events yok..!!!?? tşkr...
zaten öyle gibi,, aspx de formview nesnesini çift tıklıyorum,,, kod ekranı geliyor , ama üstteki events yok..!!!?? tşkr...
saidtr Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 659 28 Nisan 2013 #6 tamam buldum hocam tşkr... yardımlarınız için