Vr gözlük (tavsiye)

Kodla Büyü
Quest 2 var bende 3 yıldır. İlk başta çok etkileyici ama sonra nedense bir türlü elime alma fırsatım olmadı. Senede birkaç defa alıyorum elime. Çoğu kişi de böyle galiba. Ölü yatırım oldu.12k ya almistim o zaman. O paraya altın alsam iyiymiş:)

Aslında masa tenisi, normal tenis ve bazı silah oyunları güzel ama evde mekan olmalı. 3x3m falan boş alan olmasında fayda var. Şarjı 2 saati bulmuyor. Sendikaların powerbankleri ile takılı kullanıyorum.

Questte İşletim sistemi Android tabanlı. Muhtemelen diğerleri de aynıdir. Oyunlar uyumludur diye tahmin ediyorum. Ama bazı oyunlar mixed vr olduğu için q2 de uygun değil. Q2 sadece vr. Quest 3 var mixed vr. Biraz daha ucuzlatilmisi quest 3s var. Diğer markaları denemedim hiç.

Çoğu Rokies sideloader diye bir şeyle oyunları satın almadan yüklüyor ama ne kadar güvenli bilmiyorum. Onunla kullanilacaksa Farklı Facebook hesabıyla kullanmakta fayda var.

Yazın oğlum için meta quest 3s aldım.Hissiyat başlangıçta harika.Şimdi elini süren yok.Görüntüde karakterin hareket ettiği hiç bir video yada oyuna giremiyorum.Başım dönüyor.Ama çocuklarım etkilenmediler.Olumlu ya da olumsuz sayabileceğim bir çok özelliği var.Parasına değecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Yazın oğlum için meta quest 3s aldım.Hissiyat başlangıçta harika.Şimdi elini süren yok.Görüntüde karakterin hareket ettiği hiç bir video yada oyuna giremiyorum.Başım dönüyor.Ama çocuklarım etkilenmediler.Olumlu ya da olumsuz sayabileceğim bir çok özelliği var.Parasına değecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.
bu başlığı zaten onun için açtım hocam olumlu olumsuz yönlerini yazabilirsiniz, yad önereceğiniz başka bir model varsa yazabilirsiniz.

Bana göre görüntü orta.Netlik ayarı kafa bandı ayarı yapıyorsunuz kullanıcı değişimlerinde.15-20 dk sonra ağırlığını hissediyorsunuz.gözler cihazı çıkardığınızda bi süre bulanık görebilir.Harika uygulamalar var, egzersiz yapabilirsiniz oyun oynayabilirsiniz,sinema modu film maç izleyebilirsiniz ama uzun süreli kullanımda terleme ve ağırlık yüzünden rahatsız olunuyor.Ben karakterin hareket ettiği (mesela hız treni videosu) kesinlikle izleyemiyorum.vs

ilksms
Geri