Vr gözlük tavsiye edermisiniz, kullanışlı ve genele hitap eden, daha once kullanmadığım için ne aragığımı da bilmiyorum.

Hayırlı olsun. İlerde bilişimciler olarak online oyunlarda buluşup bir şeyler yapabiliriz belki.meta quest 3s sipariş verdim, videolarda olumlu yorumlar gördüm, tecrübelerimi yazarım ileriki günlerde.
çgh zilHayırlı olsun. İlerde bilişimciler olarak online oyunlarda buluşup bir şeyler yapabiliriz belki.

bu başlığı zaten onun için açtım hocam olumlu olumsuz yönlerini yazabilirsiniz, yad önereceğiniz başka bir model varsa yazabilirsiniz.Yazın oğlum için meta quest 3s aldım.Hissiyat başlangıçta harika.Şimdi elini süren yok.Görüntüde karakterin hareket ettiği hiç bir video yada oyuna giremiyorum.Başım dönüyor.Ama çocuklarım etkilenmediler.Olumlu ya da olumsuz sayabileceğim bir çok özelliği var.Parasına değecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Hocam bütün populer uygulamalar ücretli.marketi var.bilgisayara 1-2 program yükleyip tüm uygulamaları ücretsiz edinip cihaza atabiliyorsun.İnternetten biraz araştır cihaz gelincefarklı markalar için farklı uygulamalar mı var yoksa her gözlük bütün uygulamaları yada oyunları açıyor mu?