VPS/VDS Sunucu Firma Önerisi

Kodla Büyü
Hocam şimdi baktım sizin stack'da VDS'e gerek yok eğer coolify kullanacaksanız o şirketten vps-3gb paketi bile fazlasıyla yeterli. eğer sunucuyu kendin yönetecekseniz 2gb paketi de yeterli olur. Tabi bu söylediklerim linux için geçerli. İşleri büyütürseniz paketinizi VDS'e yükseltirsiniz
Sonunda coolify kullanarak sitemi yayınladım hocam. Coolify birçok islemi kolaylaştıran harika bir platformmuş. Hala araştırıyorum, denemeler yapıp yeni özelliklerini öğreniyorum. Coolify'ı önerdiğiniz için tekrar teşekkür ederim.

Sonunda coolify kullanarak sitemi yayınladım hocam. Coolify birçok islemi kolaylaştıran harika bir platformmuş. Hala araştırıyorum, denemeler yapıp yeni özelliklerini öğreniyorum. Coolify'ı önerdiğiniz için tekrar teşekkür ederim.
Tebrikler hocam inşallah işleriniz yolunda gider. Coolify için temel güvenlik önlemlerini almayı ihmal etmeyin çok göz önünde olduğu için hacklenebiliyor. Emekleriniz zayi olmasım

Google, Amazon S3 gibi servisler düşük kapasiteli sunucuları bir süre ücretsiz veriyorlar.

Başlangıç için iyi birer seçenek olacaktır.
Free tier diye aratarak ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz.

Dün itibariyle hizmet aldığım bir firma. TR-SSD 8 (VDSlerde en üst) hizmeti satın aldım. Alımda bir de [Sunucu Optimizasyonu ‎ (cPanel-Veritabanı-Litespeed Optimizasyonu): İstiyorum] diye 1000 lira da buna ödedim. neyse sunucu aktif hale geldi. işte plesk yok. Benim hatam olabilir. O 1000 lira plesk içerisinde demek değilmiş neyse 2500 de plesk lisansına para ödedik. neyse destek ile yazışmalar falan 13-14 saat sonra plesk kuruldu. girdim plesk e bu sefer domain ekleyeyim dedim. Bu sefer de bir lisans anahtarı kurun hatası. Vesselam 4800+2500 ödedik. 1 gün geçti daha alan adı ekleyeceğim. Keşke yapay zekayı kullanıp plesksiz işlerimi halletmeye kalksaydım diyorum yok yere 3500 gitti. Hız olayına sitemi yayınladığımda bakacağım. Şuanlık hiç mi hiç memnun kalmadım https://verunix.com/ firmasından.

Not: vds uzak masaüstünde çalıştırmışlar lisans için bat işlemini olmamış nedense şimdi ben girip çalıştırdım plesk lisansım oldu.

Ekli dosyalar

• 1774964151244.webp
    1774964151244.webp
    6.2 KB · Görüntüleme: 3
Bende yaklaşık 1,5 aydır birsunucum.com dan aylık KDV dahil 155 tl aldığım 6gb ram lik vds sunucuya coolify kurup sitemi yayınladım. Coolify gercekten isleri cok kolaylaştırıyor. Kurulumun her adımında yapay zekadan destek aldım. Coolify ı tavsiye ederim. Şimdilik bir sorun yok ama meb filtre engeli oldugu icin yoğun kullanıcılarla denemesini yapamadım.

ilksms
Geri