Volkswagen polo mu fiat palio mu???

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bilg22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bilg22

Site Gezgini
Düşük model polo mu yoksa daha yüksek model palio mu sizce .2.el piyasasında satış durumu nedir bilmiyorum ama polo için de sağlam ve ağır araba diyorlar bayan arabası çünkü her ikiside hatchback ama karar veremedim :?

Polonun ölüsü 2 Palio eskitir.Tabii ki polo.
Ben araba alırken param yetmemişti.Polo alamamıştım.Şimdi fiestam var.Polo kadar olmasa da şükür onunla da mutluyum.

hocam gidip 98 polo alacagına 2004 palio al daha iyi birde dizelini bulursan pişman olmazsın......

Hocam yaklaşık bir senedir kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım. Gerçekten çok sağlam özellik olarakda palio ya göre çok iyi.Parçasının pahalı olduğu doğru fakat kolay kolay arıza vermiyorlar.Belki aynı paraya bir kaç model üstü bir palio alabilirsiniz ama Alman arabadan şaşmayın adamlar bu işi biliyor.

Tabi gidipte 98 almayın en az 2000 model ve üstü olsun.98 ile 2000 arasında fiyat olarak uçurumlar yok.

Sağolun hocalarım değerli fikirleriniz için ,söylediklerinizi ve bütçemi tartıp karar vericem inş :D

hocam ben 2000 polo kullanıorum
arabayı alalı 1.5 sene oldu fiyatlar hala aynı seviyede palio ise herzaman değer kaybeder
2. el arabadaki altın kural "alırken kazanmaktır" bu yüzden palio almanı tavsie etmem.

hocam geçen sene 2000 model polo aldım bu sene 1000 TL fazlasına satıp 2005 model dizel palio aldım şuanda değer olarak palio değerini koruyor düşmezde poloda öyle ama konfor ve güvenlik açısından %100 polo kesinlikle ama 2003 model altını almayın arıza, parça, bakım çok masraflı alın 2005 palio dizel temiz temiz binin polo alırsanız LPGli alın derim

hocam imkanınız varsa ikisine de binin şöyle bir yola çıkın 5 dk gezin . İndiğinizde sizde wv ci olacaksınız .

hocam elmas mı yoksa gümüş mü :)... sorduğun sorunun cevabı bu sorunun cevabı kadar net bence :)...

palio sık kasa değiştiren bir araba o yüzden değer kaybı yüksek polo ise vw den dolayı tutulan ve tercih edilen bir araç satarkende sorun yaşamazsınız. bende pali yerine size polo öneririm.

alacağınız araçlar arasında 10 yaş gibi bir fark olmayacağına göre 3-4 yaş için değmez palio almaya bence

Sayın hocam Burdur merkezde isen gel benim araba ile test sürüşü yapalım 2005 model 1.2 16 V benzinli palio serimi seri ama arabada hiç oturaklılık yok şehir içinde eşim işine gidip geliyor bayanlar için biçilmiş kaftan , uzun yol için hiç önermeyeçeğim bir araba. VW grubundan poloya gelince eski bir boracı olarak arabanın bakım zamanı gelmişmi geldiyse yapılmışmı bakımsız ise hiç de yanına yanaşma derim. Dip NOt: Triger kayışı değişti abi daha bilmem kaç bin km gidersin derlerse hangi tarihte değiştiğini sormayı unutma her 4 yılda bir veya 90 binde triger değişimi hangisi önce gelirse oluyor. Ayrıca fiyat aralığında nedir aklında bir meblağ varmı

poloyla palio kıyaslaması yapılmaz..arada uçurum var..polo çok kaliteli bir araba yıllarca kullanılır ikinci eldede piyasası her zaman vardır..ama palio dandik bir araba bence...

BBNET
Geri