Vodafone u nasil bilirsiniz ?

Kodla Büyü

otherm

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaslar yaklasik 15-20 yildir Telekom dayım. Suan 20 gb kullaniyorum 1000 dk 250 sms bana teklifi 463 tl ayni tarife Vodafone a gecersem 208 tl. Firmalarin artik eski müşteriye tavrını biliyorsunuz umursamıyorlar. Bende bu sebeplerle Vodafone a gecmeyi dusunuyorum. Internet cekimi iyi midir ? Nasil memnunmusunuz ? Sonra pisman olmak istemiyorum. Ankaradayım

PTTcell kullanıyorum tavsiye ederim hocam. 20gb 1000dk 270₺ gibi bir fiyatı vardı geçenlerde. Çevremde kullananlarda memnunlar sonuçta türk telekomun alt yapısı kullanılıyor.

Nerdeyse her yıl hat değiştiriyorum. Hepsi bir biri ile aynı çok farkı yok. En uygunu hangisinde olursa onu geçiyorum.
Şu an vodofone red kullanıyorum. hepsiburada premium 12 aylık ücretsiz ve aylık 100 tl kupon veriyor. Aylık Opette 100 tl indirimi var

Telekom fatura lı eski müşteriyi çok seviyor. Geçen yıl Farkına varmadan fatura dönemi son günlerinde uzak bir köy yerindeydik. Zaten zor çekiyordu. Bittiğini müjdeleyip Aradılar ve sizinle aynı özellikte sözleşme onayladık. Geçen yaz diyorum.
Yaklaşık aynı fiyat için Size yine insaf etmişler.

Hepsi aynı. Bodrum kat gibi bir yerde işini yoksa çekimleri de yaklaşık aynı. Her firma farklı yerde kuvvetli olabiliyor.

Geçiş yapınca banka işleri için sim blokelerini kaldırmayı unutmayın. Bankamatikten yapılır.

Her firmanın tuhaf özellikleri var, örneğin Türkcell'e yeni geçtim, meşgulken arandığımdaki ses gelmiyor, yada ayarı bulamadım. illa ücretli ve mesaj ile olacakmış.. bilen varsa yazsın ..

Hepsi aynı. Bodrum kat gibi bir yerde işini yoksa çekimleri de yaklaşık aynı. Her firma farklı yerde kuvvetli olabiliyor.

Geçiş yapınca banka işleri için sim blokelerini kaldırmayı unutmayın. Bankamatikten yapılır.

Her firmanın tuhaf özellikleri var, örneğin Türkcell'e yeni geçtim, meşgulken arandığımdaki ses gelmiyor, yada ayarı bulamadım. illa ücretli ve mesaj ile olacakmış.. bilen varsa yazsın ..
Ben de Turkcell kullanıyorum. Bende böyle bir sorun yok hocam. Telefon ayarlarından arama bekletme özelliğini etkinleştirdiniz mi.

Son düzenleme:
Ben 2 yıl önce, (aynı tarifeye, yeni abonenin 2 katı ücret isteyen) Telekom'dan Vodafon'a geçtim. Bloke falan kaldırmadım. Şimdiye kadar da bir sorun yaşamadım. Kim bloke koyuyor? Bloke koyunca ne oluyor?

Arkadaslar yaklasik 15-20 yildir Telekom dayım. Suan 20 gb kullaniyorum 1000 dk 250 sms bana teklifi 463 tl ayni tarife Vodafone a gecersem 208 tl. Firmalarin artik eski müşteriye tavrını biliyorsunuz umursamıyorlar. Bende bu sebeplerle Vodafone a gecmeyi dusunuyorum. Internet cekimi iyi midir ? Nasil memnunmusunuz ? Sonra pisman olmak istemiyorum. Ankaradayım
Hocam bulunduğunuz yere göre değişmekle birlikte birbirinden çok farklı değil operatörler. Ben de uzun süre telekom kullandıktan sonra uyguna tarife vermeyince 1 ay önce vodafone'a geçtim. 175 TL ye 25 GB tarifesi var faturasız onu kullanıyorum. tavsiye ederim.

3-4 sene kadar kullandım sıkıntı yaşamadım. Fiyatları uçuşa geçtiği için operatör değiştirmiştim. Bulunduğunuz yere göre değişir. Mesela en eski operatör türkcell ama babamın evinde internet arada takılıyor. Müşteri hizmetlerine ulaştım durumu anlattım. Birkaç gün sonra isteğiniz incelendi internet zayıflığı olduğu tespit edildi ama yakın zamanda alt yapı çalışmamız o bölgede olmayacak diye mesaj geldi. Onun dışında okulda, evde hiç sıkıntı yaşamıyorum türkcell'de. Babamın evinde türktelekom ve vodafone sorunsuz kullandık. Bende Vodafone, eşimde turktelekom vardı. Takılma arada anlık oluyor belli yerlerde. Ev kerpiç onun da etkisi olabilir ama türkcell kabul etti bir zayıflık olduğunu.

Bulunduğunuz yere göre çekim kalitesi değişiyor. Hangisi ucuzsa ona geçiyorum. Birkaç yıldır Vodafone dayım. Aşırı derecede memnunum. Çünkü fiyat çok uygundu geçerken. Şu anda bu fiyatlar yok. Sınırsız sosyal medya, sınırsız YouTube, 25 GB lık tarife 125 TL ödüyorum. İlaveten 1 yıllık Hepsiburada premium de hediye.

Bulunduğunuz yere göre çekim kalitesi değişiyor. Hangisi ucuzsa ona geçiyorum. Birkaç yıldır Vodafone dayım. Aşırı derecede memnunum. Çünkü fiyat çok uygundu geçerken. Şu anda bu fiyatlar yok. Sınırsız sosyal medya, sınırsız YouTube, 25 GB lık tarife 125 TL ödüyorum. İlaveten 1 yıllık Hepsiburada premium de hediye.
hocam bu hangi paketmis? öyle bir paket göremiyorum ben

2004 yılından bu yana Telsim/Vodafone hattı kullanıyorum. Haziran ayında tarifem sona eriyor ve süre dolar dolmaz başka bir operatöre geçeceğim. Tam 21 yıldır sadık bir müşteriyim ama bu sadakatin hiçbir karşılığını görmedim. Şu an 30 GB internetli bir tarifeye 520 TL ödüyorum. Ancak Vodafone’a yeni geçen biri, aynı tarifeyi 285 TL’ye alabiliyor. Daha da ilginci, bana sunulan yeni tarifeler 40 GB’tan başlıyor ve fiyatlar 700 TL’yi aşıyor. Yani Vodafone’un yaklaşımı açık: 'Sen zaten bizdesin, çantada kekliksin, işine gelirse.' Sadık müşteri ödüllendirilmiyor, aksine adeta cezalandırılıyor.

Hocam hiç durma değiştir operatörü derim. Her sene kampanya dönemlerinde fiyatı uygun olan farklı operatöre geçiyorum. Diğer türlü eski müşteriyi soymaya devam ediyorlar. Mobil bankacılık girişlerinden Sim kart bloke sorunu olabiliyor onu da bankamatiklerden kaldırabilirsiniz.

Yaylada, asansörde, otobanda, tünellerde.Cekiyor bir sorun yok ama pahalı.Turkcell 50 gb yanında avantajı yok 625 lira.Yine vodafonela evet dedim bir ust tarifem 775 lira oldu sosyal medya ve YouTube kotasiz.

Ben de Turkcell kullanıyorum. Bende böyle bir sorun yok hocam. Telefon ayarlarından arama bekletme özelliğini etkinleştirdiniz mi.
Screenshot_2025-04-29-22-05-41-549_com.android.phone-edit.webp
İşe yaramıyor. Şikayetvar.com da da bu konu hakkında yazılar var.
*43# de işe yaramıyor.

Düzeltme: illa müşteri hizmetlerini arayıp aktif hale getirmek gerekiyormuş...

Son düzenleme:
pttcell deyim 25gb 1000dk 100sms 287 lira, Vodafon iyi çekmediği ve internet hızı bu bölgede çok zayıf olduğundan turkcell kampanyasına geçmek için pttcell müşteri hizmetlerini aradım 190 gün için ceza olarak 1850 tl ödeyeceğimi söyledi geçemedim bir daha çok iyi bir teklif gelmezse tarife sözü vermeyeceğim

BBNET
Geri