vizyon ve misyon

Kodla Büyü

pawofeagle

Seçkin Üye
Seçkin Üye
okul sitemizin vizyon ve misyon sayfasına yazabileceğim elinde güzel yazı olan var mı hocalarım

vizyon misyon okula özgü olmalı, öğretmenler kurulunda hep beraber belirlenmelidir...

ah hocalarım burada işler öyle okulun öğretmenler kurulunda belirlenecek gibi değil malesef. en iyisi keylogger hocamın dediği gibi bi okulun sayfasından kopyala yapıştır yapmak

okuldaki bütün öğretmenlerin öğrencilerin velilerin okul civarındaki vatandaşın bile bu vizyon ve misyonda söz hakkı var.

okulunuz toplumda nasıl gözükmeli, ... okulu dendiği zaman insanların zihninde ne beliriyor.. işte bu sizin vizyonunuz...

10-20-30 yıl sonra neleri yapmış olmak istersiniz kurum olarak tabiki.. yani ... okulunun görevi nedir ne işe yarar bu okul dendiği zaman ilk akla gelenler sizin misyonunuzu gösterir..

stratejik gelişim hedeflerinizde misyon ve vizyon hedeflemesi yapmalısınız.. vb.. aslında çok harika şeylr ama tüm EĞİTİM SİSTEMİMİZ gibi saçma sapan yönetilmekte..

bir öğretmenin çıkıp ya ne yassam demesi kadar saçma bişey yok.. bu işlerin yapılmadığını yazılan herşeyin boş geçersiz yalan olduğunu gösterir.

sizi eleştirmiyorum.. kendimde dahil tüm eğitim sistemindeki angaryaya dönüşmüş yanlışlardan bahsediyorum..

bu aptal okul idarecileri vizyonu misyonu siteyi yapan yazar zannediyorlar sanırım. sen karışma hocam yazsınlar versinler sana sende ekle. sürekli yaşadığım srunlardan bazıları.
---hocam okula site yapalım.
---olur müdür bey yapalım sizler dokümanları hazırlayın içeriği belirleyin ben hazırlayayım.
---hocam sen kafana göre hazırla gitsin.
:x

BBNET
Geri