visual studio lazım :((

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan melanik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

melanik

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bana acil visual studio kurulumu gerekli.visual stdio 2010 indirdim kendi bilgisayarıma kurdum fakat okuldaki bilgisayarlara olmadı.benim bilg. windows 7 64 bit.okuldakiler 32 bit sanırım.anlamadım neden kurulmadı.yardımcı olabilecek varsa gerçekten çok sevinrim.

VS 2010 XP için SP3 ;Vista için SP 2 yüklü olması gerekiyor..Win 7 bilemiyorum hocam..

arkadaşlar şöyle bişey sona kadar gelio.ama en sonda hiç bişeyin kurulmadığını söylüyo.sp3 ü yükleyip sonra tekrarmı kurmalıyım sizce? bir de açıkçası 2010 olması şart değil asp yi çalıştırabileceğim bildiğiniz başka bi program varsa söylerseniz sevinirim.

not defteri istemiyorum ama.çünkü php yi not defterinde anlatıyorum.o yüzden daha görsel bi, program olsun istiyorum.

hocam bit probleminden kaynaklanıyordur. sizin pc 64 bit ise ona göre indirmişsinizdir. programın 64 bitsürümü 32 bitlerde çalışmaz.
bu yüzden 32 bit uyumlu olanı kurmayı denediniz mi?

işte hocam yani böyle önerilebilecek bi site arıyorum aslında.yani bu asp işleyen arkadaşlardan win 7 (32 bit) kuran ve deneyen varsa yardımcı olurlarsa sevinirim :)

melanik' Alıntı:
işte hocam yani böyle önerilebilecek bi site arıyorum aslında.yani bu asp işleyen arkadaşlardan win 7 (32 bit) kuran ve deneyen varsa yardımcı olurlarsa sevinirim :)

ben win7 32 bit e visual studio 2010 kurmuştum betasından son sürümüne kadar. ama visual studio 2008 kullanıyordum.
ama orjinal yazılım kullanıyordum. www.msdn.com dan indirmiştim. :)

arkadaşlar ya ben okuldaki bilgisayarlara vis.studio 2008 de kurdum ama çalışmıo :((( ya internetteki bi çok ayarı yaptım ama asp sayfalarını çalıştıramıorum.yardımşlarınızı bekliyorummm :((((

hocam
1 . öncelikle windows güncellemerinin tamamını uygulayın
2. daha sonra vs2oo8 yada 2010 kurulumunuzu yapın hiç bir sorun yaşamazsınız.
başka ayarda yapmanıza gerek yok ayrıca

BBNET
Geri