visual ligtbox beni sinir etti.

Kodla Büyü

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
bu programla hazırldığım fotolar nette yarım çıkıyo.filezilla attığım dosyalar pc de 60 mb sa alnda 58 görünüyo.
www.hekimoglual.k12.tr
giriş ayfasnda ankara gezi fotoları yarım.
yarına halletmem lazım

Resimlerin sunucuya tam yüklenmemesi bana geçici bir durum gibi geldi. Denemelerinizde sonuç değişmezse, resimlerinizi imageshack vb. resim yükleme sitelerine yükleyip lightbox kodlarındaki resim yolunu değiştirebilirsiniz.

windows gezgininden ftp alanına giriş yapın burdan dosyaları kopyalayıp yapıştırın tüm dosyalar eksiksiz gidecektir. Filla Zillada tespit ettiğime göre meb alanlarında sorun çıkarıyor.

Hocam fotoğraflarda ya da galeride bir eksiklik görünmüyor Firefox ile baktım galerilerinize gayet düzgün çalışıyor...

hocam sorun filezilla dan kaynaklı olabilir. bazen sunucuya doğru göndermiyor. yarım atıyor buda bozuk gözükmesine sebep oluyor.
kolay gelsin.

sonunda fotoları tam attım. hallettim teşekkür ederim. ncak ziyaretçi defteri kısında sorun vr. şidide. deftere yaz deyince sayfa kayıyo. php bilmiyorum. bu kısı bi arkadaşa yaptıruştım.

nese1982' Alıntı:
sonunda fotoları tam attım. hallettim teşekkür ederim. ncak ziyaretçi defteri kısında sorun vr. şidide. deftere yaz deyince sayfa kayıyo. php bilmiyorum. bu kısı bi arkadaşa yaptıruştım.

o en sağdaki sütun öğelerini kodlardan kaldırıverin hocam, yazı alanı normal, daha dar olsa olmaz, ya sitenin ana gövdesini genişletin ya da sadece o sayfa için sağ sütunu kaldırın, olmazsa dosyayı gönderin kaldırıverelim.

sğ trafdaki derken bağlantı haber kısmınımı kaldırayım. ama olmazki. onlar her sayfada var bütüblük bozulr

nese1982' Alıntı:
sğ trafdaki derken bağlantı haber kısmınımı kaldırayım. ama olmazki. onlar her sayfada var bütüblük bozulr

Hocam ya sol taraftaki isim soy isim, tarih, şehir kutucuklarını alta alacaksınız, ya sitenin ana gövdesini genişleteceksiniz, ya sağ taraftakileri kaldıracaksınız ya da mesaj yazma alanını daraltacaksınız.

mesaj kutucuğunun olduğu yeri daraltmak için

Kod:
<table id="table18" style="border-collapse: collapse;" border="0" cellpadding="0" width="100%">

kodlarda yukardakini bulun, 100% yazan yeri 100 yapın da bir deneyin bakalım istediğiniz gibi olacak mı..

netame' Alıntı:
nese1982' Alıntı:

Hocam ya sol taraftaki isim soy isim, tarih, şehir kutucuklarını alta alacaksınız, ya sitenin ana gövdesini genişleteceksiniz, ya sağ taraftakileri kaldıracaksınız ya da mesaj yazma alanını daraltacaksınız.

mesaj kutucuğunun olduğu yeri daraltmak için

Kod:
<table id="table18" style="border-collapse: collapse;" border="0" cellpadding="0" width="100%">

kodlarda yukardakini bulun, 100% yazan yeri 100 yapın da bir deneyin bakalım istediğiniz gibi olacak mı..
.
netname hocam olası çözümleri yazmış. ama en pratiği. TEXTAREA nesnesinin width ve height değerlerini elle vermek. onları istediğiniz ölçüde verirseniz sorun ortadan kalkacaktır.

BBNET
Geri