visual lightbox kullananlar

Kodla Büyü

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaşlar http://www.arguvanlisesi.k12.tr/
sitesinde alt kısımdaa yer alan fotograf albumunden yapmak istiyorum. visual lightbox yükledim. albumuu hazırladım ancak benim fotolr sitenin altında ve küçük açılıyo. ben bu dresdeki gibi olsun istiyorum bu programla mümkünmü

Dreamweaver eklentisi. Cs4 ile gayet güzel çalışıyor. Yapman gerek şey eklentiyi bilgisayara kurup. Dreamweaver da ekle menüsüne gelen yeni seçenekle lightbox resimler eklemek. Kolay gelsin.

Ekli dosyalar

BaRBaRYaN35' Alıntı:
hocam sitede kullanılan Visual LightBox değil. Sadece LightBox. Visual olanı işi biraz kolaylaştırıyor sadece. LightBox sitesinde kullanım örnekleri var zaten.
..
Kısa bir araştırma sonucu
..
http://pranas.net/webgallerycreator/
sitesini incele hocam. sizin yerinize GALERİ yapan bir program bile çıkarmışlar.
..
http://pranas.net/wgc/WGCSetup.exe
bu da indirme linki
..
hocam ligttbox ı yüklesem resimlerin büyük çıkmsını sağlaybilirmiyim...

nese1982' Alıntı:
hocam ligttbox ı yüklesem resimlerin büyük çıkmsını sağlaybilirmiyim...
.
hocam linkte de açıklamış yapabilirsiniz tabiki. bu programda RESİM BOYUTLARINI kendiniz de belirleyebiliyorsunuz. bunun dışında gördüğüm tüm lightbox uyguamaları ekranın ortasında açıyordu büyük resmi. ekranın altında açanı hiç görmedim hocam. ama siz FRAME yada IFRAME yapısı kullandıysanız lightbox efektini sadece içinde bulunduğu FRAME çerçevesi ile sınırlar.

hocam aynen dediğiniz gibi oldu. iframe kullandığım için fotograflar iframe boyutu kadar oluyo. bunu nasıl çözebilirim. adres
www.hekimoglual.k12.tr
sadece fotograf albüünde iframe kullanmasam tablo kullansam resimlerin küçük hallerinin olduuğu sayfaya bağlantıyı nasıl kurarım.
yardımcı olursanız seviniri...

hallettim herkese teşekkür ederim arkdaşlr iyki varsınız.... :alkis: :alkis: :alkis:

nese1982' Alıntı:
hallettim herkese teşekkür ederim arkdaşlr iyki varsınız.... :alkis: :alkis: :alkis:
..
GALERİ kısmından herhangi bir şeyi seçtiğimde aşağıdaki uyarı ile karşılaşıyorum
..
The resource requested could not be found on this server! Powered By LiteSpeed Web Server
LiteSpeed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site!

arkadaşalr fotolar netde yarım çıkıyo. bilgiayarda normal çalışıyo. sorun nedir acaba.....

nese1982' Alıntı:
arkadaşalr fotolar netde yarım çıkıyo. bilgiayarda normal çalışıyo. sorun nedir acaba.....

Upload yaparken dosya tam anlamıyla gönderilememiştir. Bence bilgisayarınızdaki dosyalar ile upload yapmış olduğunuz dosyaların boyutlarını karşılaştırın.

evet hocam dediğiniz gibi ufak bi fark vr. defalarca tekrar tekrar yükledim ama yükleme hatası vermiyor. 60.598 boyutluk bir dosya 58.413 görünüyo. bu fark çok küçük ne yapabilirim. acillll

nese1982' Alıntı:
yaaaa benim soruma cevap verecek yokmu
...
hocam ben baktığımda fotoğraflar TAM olarak görünüyor galeri kısmında o yüzden cevap vermedim. ama hala bir sorun yaşıyorsanız seve seve yardımcı olurum

bu arada konuyla ilgisi yok hocam ama söylemeden geçemedim neşe hocam
.
soldaki iletişim bilgilerinde gmail var
iletişim sayfasındaki bilgilerde hotmail var
.
bence okulun resmi mail adresiniz @k12.tr uzantılı oluşturarak kullanın derim

rustuarslan' Alıntı:
başka programlar varmı ??

dahagelişmiş özellikleri olan varsa paylaşalım..
..
Başka yokmu diyenlere bir örnek daha
.
magnetic-image-gallery.jpg

.
ActiveDen - Magnetic Image Gallery - Rip

XML | SWF | JS | CSS | HTML | 6,53 МБ
.
Demo
http://s3.envato.com/files/2901784/index.html
Download
http://letitbit.net/download/72446.7eb2288793d3b2b8b9a6b0832685/Image-Gallery.rar.html
.

hocam galeri kısmında sorun yok ama giriş sayfasında haberler kısmında ankara gezi resinleri yarım 3. den başlıyo sorun. uyarılarınız için teş. ederim gözümden kaçmış. düzeltecem. yardımlarınız için teşekkür ederim...

nese1982' Alıntı:
hocam galeri kısmında sorun yok ama giriş sayfasında haberler kısmında ankara gezi resinleri yarım 3. den başlıyo sorun. uyarılarınız için teş. ederim gözümden kaçmış. düzeltecem. yardımlarınız için teşekkür ederim...
.
hocam ankara resimlerini bi türlü bulamadım. ama sitenin diğer yerlerinde sorunsuz çalışan bir sistemin sadece tek bir yerde çalışmamasının nedeni lightboxı yanlış uygulamanız değildir. olsa olsa dosyanın eksik / hatalı upload edilmesidir diğer arkadaşların dediği gibi.

hocam giriş sayfasında resmin altında ankaraya üniversite gezisi diye 2. sıradaaki haber. tekrar tekrar upload ediyorum. arada çok küçük bi boyut farkı olyo. bu ufak fark bu kadar etkilermi resmi. nasıl halledebilirim...

nese1982' Alıntı:
yarına halletmem lazım....
.
hocam kusura bakma ben sizin site yerine daha önce örnek verdiğin ilk mesajdaki erguvan lisesine bakmışım :D
.
sitenize az önce baktığımda ankara gezisi kısmında 11 fotoğraf vardı. ilk fotoğraf anıtkabir resmi. hepside sorunsuz görünüyor. ie ve ff ile test ettim. ikiside sorunsuz.

aresbel3' Alıntı:
Dreamweaver eklentisi. Cs4 ile gayet güzel çalışıyor. Yapman gerek şey eklentiyi bilgisayara kurup. Dreamweaver da ekle menüsüne gelen yeni seçenekle lightbox resimler eklemek. Kolay gelsin.
çok iyiymiş gerçekten

aresbel3' Alıntı:

hocam verdiğiniz eklentiyi yükledim teşekkürler.. Burada açılan fotoların boyutunu css kodlarından değiştirebiliyor muyuz çerçeveler çok ufak oluyor da... teşekkürler şimdiden..

BBNET
Geri