D donetemiz Site Gezgini Mesajlar 45 16 Ekim 2012 #1 Arkadaşlar biliyorsunuz ki 8 lerde visual basic var ve ben programı bulamadım. Elinde olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler....
Arkadaşlar biliyorsunuz ki 8 lerde visual basic var ve ben programı bulamadım. Elinde olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler....
mmercan Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,269 16 Ekim 2012 #2 Excel içinde Araçlar>Makrolar>Visual Basic Düzenleyici var.Onu kullanın
scripter Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,268 16 Ekim 2012 #3 Portable sürümü bir çok sitede indirilebilir durumda. Okulda olduğumdan tam link veremiyorum. https://www.google.com.tr/#hl=tr&output ... 24&bih=655 İndiremezseniz akşam PM atın göndereyim.
Portable sürümü bir çok sitede indirilebilir durumda. Okulda olduğumdan tam link veremiyorum. https://www.google.com.tr/#hl=tr&output ... 24&bih=655 İndiremezseniz akşam PM atın göndereyim.
S sedo Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 319 16 Ekim 2012 #4 bu mesajı meb e göndermeli. Ders kitabına koyuyorlarsa programı da tedarik etmek zorundalar.. benim elimde de yok maalesef
bu mesajı meb e göndermeli. Ders kitabına koyuyorlarsa programı da tedarik etmek zorundalar.. benim elimde de yok maalesef
D donetemiz Site Gezgini Mesajlar 45 16 Ekim 2012 #5 mmercan hocam onu biliyorum ama nasıl anlatsam bizim öğrencilere bu programı anlatmak zaten çok zor olacak birde bunu excele özgü bir işlem gibi düşünsünler istemiyorum.
mmercan hocam onu biliyorum ama nasıl anlatsam bizim öğrencilere bu programı anlatmak zaten çok zor olacak birde bunu excele özgü bir işlem gibi düşünsünler istemiyorum.
D donetemiz Site Gezgini Mesajlar 45 16 Ekim 2012 #6 girdap08 hocam sana da teşekkür ederim. Şuan bir indirme işlemi yapıyorum umarım indirir. Terkar herkese teşekkürler
girdap08 hocam sana da teşekkür ederim. Şuan bir indirme işlemi yapıyorum umarım indirir. Terkar herkese teşekkürler
sadece susarak Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 671 16 Ekim 2012 #7 forumda taratırsanız bulursunuz bende birkaç gün önce bir başlıktan indirmiştim