A aakcakaza Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,466 24 Ocak 2008 #2 Ben yuklemedim ama kesinlikle destegi oldugunu biliyorum hocam..
Z Zizu_ Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,978 11 Şubat 2008 #4 ben yükledim vistada, bi sorun çıkarmıyor. sadece yüklerken, kurulum programına sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır diyosun o kadar..kolay gelsinn
ben yükledim vistada, bi sorun çıkarmıyor. sadece yüklerken, kurulum programına sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır diyosun o kadar..kolay gelsinn
serci2001 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 396 12 Şubat 2008 #5 bende leptop a yükledim sorun yapmadı vistalı
O ozkaan Aktif Üye Mesajlar 189 12 Şubat 2008 #6 Yükledim sorun yok. recoerd ini hatası veriyordu. Pr.files içindeki record.ini.bat isimli dosyanın adını record.ini yapınca o sorunda düzeldi.
Yükledim sorun yok. recoerd ini hatası veriyordu. Pr.files içindeki record.ini.bat isimli dosyanın adını record.ini yapınca o sorunda düzeldi.
E erkut55 Site Gezgini Mesajlar 70 12 Şubat 2008 #7 valla aynen xp gibi kuruluyo hiç bi sorun yok olmadı xp ile kurulu bilgisayardan dyned klasörünü flash diskinize alıp vista lı bilgisayara taşıyın her yerde çalışıyo zaten bir kurulum problemi yok ki???
valla aynen xp gibi kuruluyo hiç bi sorun yok olmadı xp ile kurulu bilgisayardan dyned klasörünü flash diskinize alıp vista lı bilgisayara taşıyın her yerde çalışıyo zaten bir kurulum problemi yok ki???