gececiler' Alıntı:vmware deneyin hocalarım o sorunsuz
McRAM' Alıntı:hyper v de oluşturulan sanal makina için sanal ethernet ile sizin ethernet arasında bridge kurarak halledilebiliyordu. acaba sizde deneseniz işe yarar mı???
neverjealous' Alıntı:McRAM' Alıntı:hyper v de oluşturulan sanal makina için sanal ethernet ile sizin ethernet arasında bridge kurarak halledilebiliyordu. acaba sizde deneseniz işe yarar mı???
Açıkçası hocam, yazdıklarınızdan pek birşey anlayamadım, benim eksikliğim ( kusura bakmayın ). Nette köprü ile ilgili birşeyler gördüm ancak, windows 7 işletim sistemi kullanıyorum, ve burada nasıl köprü oluşturabilirim bilmiyorum.Saygılar.
gules84' Alıntı:hocam bende 1,5 yıl öncesinde wmware diye bi program kurmuştum.Xp içinde pardus çalıştırıp ram üzerinde çalışştığı için virüse karşı korumalı olur niyetiyle ama dediğiniz problem başıma geldi.Başta ethernet kartı olmak üzere çoğu sürücüsü eksikti.Bu konuda size yardımcı olabilecek birini tanıyorum.Bölüm hocamızdı kendisi.Kendini fizik dışında bu işlere de adamıştır.Adı:
TANER TANRISEVER
Tel : 0 266 612 10 00 - 1008
e-posta : taner@balikesir.edu.tr
neverjealous' Alıntı:neverjealous' Alıntı:McRAM' Alıntı:hyper v de oluşturulan sanal makina için sanal ethernet ile sizin ethernet arasında bridge kurarak halledilebiliyordu. acaba sizde deneseniz işe yarar mı???
Açıkçası hocam, yazdıklarınızdan pek birşey anlayamadım, benim eksikliğim ( kusura bakmayın ). Nette köprü ile ilgili birşeyler gördüm ancak, windows 7 işletim sistemi kullanıyorum, ve burada nasıl köprü oluşturabilirim bilmiyorum.Saygılar.
Şimdi windows 7'de görünen VirtualBox Host-Only Network ile Yerel Ağ Bağlantısı arasında köprü kurdum hocam, ancak ben bir türlü driver tanıtamadım VirtualBox'ta :!: