2 numarada Microsoft Security Essentials kullanıyorum.
3 numarada 6. sürümü kullanıyorum.
3 numarada 6. sürümü kullanıyorum.

vlk4n' Alıntı:Alfa autorun kiler(flash bellekler için) kullanıyorum ücretsiz.
Deepfreeze yenide timefreeze kullanıyorum ücretsiz ( klasörde seçebiliyorsunuz)
Avast kullanıyorum ücretsiz
sitelerdeyim' Alıntı:vlk4n' Alıntı:Alfa autorun kiler(flash bellekler için) kullanıyorum ücretsiz.
Hocam timefreeze'i aradım ama ücretli, ücretsiz versiyonu elinizde varsa siteye yükleyebilir misiniz?
sitelerdeyim' Alıntı:sitelerdeyim' Alıntı:vlk4n' Alıntı:Alfa autorun kiler(flash bellekler için) kullanıyorum ücretsiz.
Hocam timefreeze'i aradım ama ücretli, ücretsiz versiyonu elinizde varsa siteye yükleyebilir misiniz?
Buldum buldum1. versiyonu ücretsiz sanırım.
Srebrenitsa' Alıntı:2 numarada Microsoft Security Essentials kullanıyorum.
3 numarada 6. sürümü kullanıyorum.![]()
sitelerdeyim' Alıntı:sitelerdeyim' Alıntı:sitelerdeyim' Alıntı:vlk4n' Alıntı:Alfa autorun kiler(flash bellekler için) kullanıyorum ücretsiz.
Buldum buldum1. versiyonu ücretsiz sanırım.
Yok yok o da ücretliymiş. Hocam elinizdekini gönderebilir misiniz?
alideniz2000' Alıntı:avast'a kayıt olduğunuzda 1 yıl ücretsiz hale geliyor.ersin_sisman' Alıntı:avast yerine başka öneriniz varmı hocam. tabi bilgisayarları kasmayacak şekilde ?
ben daha önce kaspersky kullanıyordum.
avast'ı küçümsüyordum.
kullanmıyordum.
lakin pratik şunu gösterdi diğer antivirüslerden çok fazla bir farkı yok.
2 okulu bu yöntemle koruyorum.
bence para vermeye gerek yok.
en az kasan ve en az sorun çıkaran ücretsiz yazılım avast.
baynadir' Alıntı:deepfreeze yüklü bilgisayarlara da ve hatta deepfreezenin kendi içerisinede bulaşan virüs var haberiniz olsun... en güzeli tertemiz tüm programlarını kurup acronis veya ghost gibi bir program ile diskin imajını almanız...
oda olmazsa yeni bilgisayar alıyorumsitelerdeyim' Alıntı:baynadir' Alıntı:deepfreeze yüklü bilgisayarlara da ve hatta deepfreezenin kendi içerisinede bulaşan virüs var haberiniz olsun... en güzeli tertemiz tüm programlarını kurup acronis veya ghost gibi bir program ile diskin imajını almanız...
Olmaz mı hocam. Elbette sadece deepfreeze güvenilmez. Ben diski 4'e bölüyorum. 1 partition system için, sonraki partition pagefile için, sonraki partition yedek dosyalar için, son partition da imaj için. Kuruyorum, ayarları yapıyorum, sayfa dosyasını onun için ayırdığım partition'a ayarlıyorum. Sonra imajını alıyorum imaj için ayırdığım partition'a. En son da bir başka hdd'nin içine disk imaj alıyorum. Bu tür koruma programlarının hızlı çalışması için pagefile'ın bağımsız bir partition'da olmasının faydalı olacağını düşünüyorum. İmaj hem kendi içinde var, hem de disk imaj olarak başka bir hdd'de. Drive vaccine restore işe yaramazsa, içindeki imajı yüklüyorum. O da olmadı disk imajı yüklüyorum.