kullandığınız en kullanışlı ve iyi temizleyen virüs programı hangisi? ayrıca usbdeki virüsleri temizlemek için en etkili program hangisi hocalarım?
..pawofeagle' Alıntı:kullandığınız en kullanışlı ve iyi temizleyen virüs programı hangisi? ayrıca usbdeki virüsleri temizlemek için en etkili program hangisi hocalarım?
SAYIN HOCAMBaRBaRYaN' Alıntı:..pawofeagle' Alıntı:kullandığınız en kullanışlı ve iyi temizleyen virüs programı hangisi? ayrıca usbdeki virüsleri temizlemek için en etkili program hangisi hocalarım?
hocam soruyu biraz genişletmeniz gerekir bence. FREE yada ÜCRETLİ olarak 2 ayrı program önerisi çıkacaktır zira.
..
ben evde KAV 2011 kullanıyorum. 3 kullanıcı için 50 lira verdim lisansa. düşündüğünüzde 18 lira 1 yıl için gayet makul bir ücret geldi ve düşünmeden verdim.
ama okuldaki öğretmen arkadaşlar antivirüs programı kurmamı istediklerinde kav kuramıyorum çünkü kara liste sorunu var. o yüzden başka arayışlara girince önce AVG Free kurmaya başladım. kurdum kurmasına ama içim hiç rahat değildi. biraz daha araynca Avira Premium Security Suite buldum. şimdi onu kuruyorum.
..
ama tekrar söyleyeyim kişisel tercihim KAV.
..GRİNGO' Alıntı:SAYIN HOCAM
KAV 2011 konusunda en üstün olduğunda hemfikirim.Haklısınız ama ortak bulmak kadar zor bişey yok.Millet sırf görüntü olsun diye bedava yada kırılmış ürün kullanıyor.
Nesi var AVG nin, Avg internet Security çok başarılı benceBaRBaRYaN' Alıntı:..pawofeagle' Alıntı:kullandığınız en kullanışlı ve iyi temizleyen virüs programı hangisi? ayrıca usbdeki virüsleri temizlemek için en etkili program hangisi hocalarım?
hocam soruyu biraz genişletmeniz gerekir bence. FREE yada ÜCRETLİ olarak 2 ayrı program önerisi çıkacaktır zira.
..
ben evde KAV 2011 kullanıyorum. 3 kullanıcı için 50 lira verdim lisansa. düşündüğünüzde 18 lira 1 yıl için gayet makul bir ücret geldi ve düşünmeden verdim.
ama okuldaki öğretmen arkadaşlar antivirüs programı kurmamı istediklerinde kav kuramıyorum çünkü kara liste sorunu var. o yüzden başka arayışlara girince önce AVG Free kurmaya başladım. kurdum kurmasına ama içim hiç rahat değildi. biraz daha araynca Avira Premium Security Suite buldum. şimdi onu kuruyorum.
..
...tturkmen' Alıntı:Nesi var AVG nin, Avg internet Security çok başarılı benceBaRBaRYaN' Alıntı:okuldaki öğretmen arkadaşlar antivirüs programı kurmamı istediklerinde kav kuramıyorum çünkü kara liste sorunu var. o yüzden başka arayışlara girince önce AVG Free kurmaya başladım. kurdum kurmasına ama içim hiç rahat değildi. biraz daha araynca Avira Premium Security Suite buldum. şimdi onu kuruyorum.
..
Önemli olanda zaten bu hissiyat.Şahsen bendeki bu şüphe KAV kullanmayan tüm sistemlerde mevcut.BaRBaRYaN' Alıntı:...tturkmen' Alıntı:Nesi var AVG nin, Avg internet Security çok başarılı benceBaRBaRYaN' Alıntı:okuldaki öğretmen arkadaşlar antivirüs programı kurmamı istediklerinde kav kuramıyorum çünkü kara liste sorunu var. o yüzden başka arayışlara girince önce AVG Free kurmaya başladım. kurdum kurmasına ama içim hiç rahat değildi. biraz daha araynca Avira Premium Security Suite buldum. şimdi onu kuruyorum.
..
ben başarısız demedim. bu şöyle bir his. "evden çıktıktan sonra kapıyı kitlersin ama 2 adım attıktan sonra acaba kitledim mi diye kendinden şüphe eder dönüp kapıyı kontrol edersin" işte AVG de benim için böyle.
...tturkmen' Alıntı:Nesi var AVG nin, Avg internet Security çok başarılı benceBaRBaRYaN' Alıntı:okuldaki öğretmen arkadaşlar antivirüs programı kurmamı istediklerinde kav kuramıyorum çünkü kara liste sorunu var. o yüzden başka arayışlara girince önce AVG Free kurmaya başladım. kurdum kurmasına ama içim hiç rahat değildi. biraz daha araynca Avira Premium Security Suite buldum. şimdi onu kuruyorum.
..