VipDükkan'dan alışveriş yapmayın ücret iadesi yapmıyorlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mc63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mc63

Site Gezgini
Bu site artık dolandırıcı bir sitedir arkadaşlar sakın alışveriş yapmayın. Daha önce defalarca alışveriş yapmıştım ve güvendiğimden dolayı alışveriş yaptım iade etmem gerekti iade ettim 1 aydır param yatmadı. Ürün iadesinde ürünü alıp paranızı iade etmiyorlar. Bu alçaklara paranızı kaptırmak istemiyorsanız bu siteden uzak durun. Morhipo, Trendyol, Markafoni gibi sitelerden alışveriş yapın bu dolandırıcılara inanmayın!!!

Şikayetvar sitesinde yüzlerce bu şekilde şikayet var. Bazılarının 2 aydır paraları yatmamış. Facebook sayfaları şikayetlerle dolu hiç cevap vermiyorlar. Müşteri hizmetlerini aradım sitelerindeki numaradan oradan ulaşamıyorusunuz. 0 212 264 64 68 numaralı telefondan aradım ücret iadesi diyince yüzüme kapattılar telefonu. Aman ha aman ben 80 TL'mi kaptırdım siz kaptırmayın.

hocam onun çözümü o değil kredi kartınızın olduğu bankaya harcama itirazında bulunacaksınız. emin olun firma size geri dönüş yapar.

ürün geldi teslim almadım iade ettim. ama para iadesi almadım dersiniz. iş sonuna kadar giderse iade ettiğinize dair bir belge mevcuttur ya da bulursunuz. siz vakit kaybetmeden kredi kartı harcama itiraz başvurusunda bulunun.

hocam çok teşekkürler dediğinizi aynen yaptım inşallah sonuca ulaşır bir an evvel faks çekmem gerekiyormuş onu söylediler faks çekerim bugün yarın ona göre inşallah ücretim iade edilir

BBNET
Geri