mc63
Site Gezgini
Bu site artık dolandırıcı bir sitedir arkadaşlar sakın alışveriş yapmayın. Daha önce defalarca alışveriş yapmıştım ve güvendiğimden dolayı alışveriş yaptım iade etmem gerekti iade ettim 1 aydır param yatmadı. Ürün iadesinde ürünü alıp paranızı iade etmiyorlar. Bu alçaklara paranızı kaptırmak istemiyorsanız bu siteden uzak durun. Morhipo, Trendyol, Markafoni gibi sitelerden alışveriş yapın bu dolandırıcılara inanmayın!!!
Şikayetvar sitesinde yüzlerce bu şekilde şikayet var. Bazılarının 2 aydır paraları yatmamış. Facebook sayfaları şikayetlerle dolu hiç cevap vermiyorlar. Müşteri hizmetlerini aradım sitelerindeki numaradan oradan ulaşamıyorusunuz. 0 212 264 64 68 numaralı telefondan aradım ücret iadesi diyince yüzüme kapattılar telefonu. Aman ha aman ben 80 TL'mi kaptırdım siz kaptırmayın.
Şikayetvar sitesinde yüzlerce bu şekilde şikayet var. Bazılarının 2 aydır paraları yatmamış. Facebook sayfaları şikayetlerle dolu hiç cevap vermiyorlar. Müşteri hizmetlerini aradım sitelerindeki numaradan oradan ulaşamıyorusunuz. 0 212 264 64 68 numaralı telefondan aradım ücret iadesi diyince yüzüme kapattılar telefonu. Aman ha aman ben 80 TL'mi kaptırdım siz kaptırmayın.