A aakcakaza Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,466 7 Ekim 2009 #31 sagolasın selim hocam, super paylasımlar gercekten!
rguneri Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 395 7 Ekim 2009 #33 tek kelimeyle mükemmel... :alkis: :alkis: :alkis:
Aliosman_eser Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 764 8 Ekim 2009 #35 hocam muthişsin... devamını bekliyoruz... :alkis:
macman Üye Mesajlar 6 8 Ekim 2009 #36 arkadaşlar çok teşekkürler... bunlar gerçekten işimize yarayacak ...
P Pc_Zor Site Gezgini Mesajlar 45 8 Ekim 2009 #38 hocam düğünde izletilebilecek videolardan var mı :shock: müzik olması şart değil hareketli bir şeyler olursa sinevizyonda arka planda duracak şekilde ya da bilmiyorumm her tarz olabilir eğer varsa paylaşırsanız çok makbule geçecek... :alkis:
hocam düğünde izletilebilecek videolardan var mı :shock: müzik olması şart değil hareketli bir şeyler olursa sinevizyonda arka planda duracak şekilde ya da bilmiyorumm her tarz olabilir eğer varsa paylaşırsanız çok makbule geçecek... :alkis:
neverjealous Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,531 11 Ekim 2009 #39 Emeğine sağlık hocam. :+1:
faolin Aktif Üye Mesajlar 180 12 Kasım 2009 #43 Çok teşekkürler hocam... Uzun zamandır balıklama atlamamıştım bir konuya... Atatürk'le ilgili olan videoyu hemen indiriyorum.... Ellerine sağlık...
Çok teşekkürler hocam... Uzun zamandır balıklama atlamamıştım bir konuya... Atatürk'le ilgili olan videoyu hemen indiriyorum.... Ellerine sağlık...
cagancagan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 310 12 Kasım 2009 #46 Teşekkürler hocam emeginize sağlık...
hero26 Üye Mesajlar 46 24 Şubat 2010 #50 gerçekten süperler çok işime yarayacak,işimi yarıya indirecek teşekkürler....
aysef Aktif Üye Mesajlar 197 24 Şubat 2010 #51 ben okuldan indiremiyorum ama.arkadaşlar siz nasıl indiriyorsunuz yaaa
F fa_tu_ra Aktif Üye Mesajlar 136 22 Nisan 2010 #55 çk tşkrlr hcm, işimize yaricak...............fakat yunus emreyi indiremedim, link doğru değil diyor, linki bi kontrol eder msnz? tşkrlr.....
çk tşkrlr hcm, işimize yaricak...............fakat yunus emreyi indiremedim, link doğru değil diyor, linki bi kontrol eder msnz? tşkrlr.....
yurtseven Aktif Üye Mesajlar 123 22 Nisan 2010 #57 selim hocam eline emeğine sağlık keşke hepsini bir kaç linkte verebilseydin daha güzel olurdu..
**melike** Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,066 22 Nisan 2010 #60 teşekkürler hocam. ne kadar çok video var..