B bote22 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 637 28 Şubat 2015 #1 Arkadaşlar bir düğün videosu var ama karanlıkta çekilmiş cok karanlık olduğundan izleyemiyoruz videonun rengini açıp daha rahat izlemenizi sağlayan bir program var midir?
Arkadaşlar bir düğün videosu var ama karanlıkta çekilmiş cok karanlık olduğundan izleyemiyoruz videonun rengini açıp daha rahat izlemenizi sağlayan bir program var midir?
xapex Aktif Üye Mesajlar 1,170 1 Mart 2015 #5 Bence de gom player, daha önce defalarca yaptım hocam oluyor. Control panelden yapacaksın
volkankey Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,899 1 Mart 2015 #6 bote22' Alıntı: olmadı Genişletmek için tıkla ... Yapamadın
B bote22 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 637 3 Mart 2015 #7 xapex' Alıntı: Bence de gom player, daha önce defalarca yaptım hocam oluyor. Control panelden yapacaksın Genişletmek için tıkla ... Hallettim hocam teşekkürler.
xapex' Alıntı: Bence de gom player, daha önce defalarca yaptım hocam oluyor. Control panelden yapacaksın Genişletmek için tıkla ... Hallettim hocam teşekkürler.