F fyagiz Üye Mesajlar 26 22 Mayıs 2008 #1 arkadaşlar okulumuz 23 nisan görüntüleri var ben bu görüntülerden istediğim karelerin fotograf olarak alabilirmiyim bunu yapabildiğimiz program varmı lütfen acil yardım teşekkürler
arkadaşlar okulumuz 23 nisan görüntüleri var ben bu görüntülerden istediğim karelerin fotograf olarak alabilirmiyim bunu yapabildiğimiz program varmı lütfen acil yardım teşekkürler
M milena Site Gezgini Mesajlar 83 22 Mayıs 2008 #3 gom player kullanıyorum istediğin kadar görüntü alabilirsin idare eder http://www.gomlab.com/eng/
rusensahin Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 739 22 Mayıs 2008 #4 Media Player'ın bazı versiyonlarında CTRL + I işe yarıyor... :idea:
rusensahin Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 739 22 Mayıs 2008 #5 aeness' Alıntı: print screen tuşu ve paint programı Genişletmek için tıkla ... Akıcı görüntülerde print screen işe yaramaz....
aeness' Alıntı: print screen tuşu ve paint programı Genişletmek için tıkla ... Akıcı görüntülerde print screen işe yaramaz....
F fyagiz Üye Mesajlar 26 22 Mayıs 2008 #6 print screen olmuyor media playerda hocam onu biliyordum zaten
F fyagiz Üye Mesajlar 26 22 Mayıs 2008 #8 teşekkür ctrl+ ı işe yaradı herkese çok telşekkürler iyi çalışmalar arkadaşlar
ozgurgitarim Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 778 22 Mayıs 2008 #9 arkadaşlar .... xp de gömülü gelen movie maker da da bu iş yapılıyor..... programın arayüzüne görüntyü attıktan sonra ; sağ taraftaki üzerinde fotoğraf makinası olan tuş arkadaşlar....
arkadaşlar .... xp de gömülü gelen movie maker da da bu iş yapılıyor..... programın arayüzüne görüntyü attıktan sonra ; sağ taraftaki üzerinde fotoğraf makinası olan tuş arkadaşlar....