E efsa Aktif Üye Mesajlar 206 18 Aralık 2012 #1 mebweb de okul tanıtım videosu ekleyince okulumuz menüsü altta kalıyor var mıdır bunun bir çözümü??? Ekli dosyalar 11.JPG 24 KB · Görüntüleme: 358
habibocak Üye Mesajlar 0 18 Aralık 2012 #2 Sayın Hocam, Video boyutunu küçültün. (width=550 height=400)
E efsa Aktif Üye Mesajlar 206 18 Aralık 2012 #3 onu düşündüm hocam da zaten video bu halde de küçük görüntü iyice bit kadar kalacak başka yolu yoksa çözüm o tabi teşekkürler
onu düşündüm hocam da zaten video bu halde de küçük görüntü iyice bit kadar kalacak başka yolu yoksa çözüm o tabi teşekkürler
habibocak Üye Mesajlar 0 18 Aralık 2012 #4 efsa' Alıntı: onu düşündüm hocam da zaten video bu halde de küçük görüntü iyice bit kadar kalacak başka yolu yoksa çözüm o tabi teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Sayın Hocam, Video küçük gözüküyor ancak genişliği fazla. Genişliğini ayarlayın hocam düzelir.
efsa' Alıntı: onu düşündüm hocam da zaten video bu halde de küçük görüntü iyice bit kadar kalacak başka yolu yoksa çözüm o tabi teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Sayın Hocam, Video küçük gözüküyor ancak genişliği fazla. Genişliğini ayarlayın hocam düzelir.