Vestel teknik servisin cinliği

Kodla Büyü

teknogenclik

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bir akıllı tahtamız çalışmıyor, bende teknik servisi aradım. Aradan 10-15 gün geçti noldu diye aradım 31 ekim günü servis gelmiş bakmış gözüküyo, ama ne gören var ne duyan tahtada aynı duruyo :D

Vestel müşteri hizmetleri numarasını ara durumu izah et teknik servis seni bulur.

444 4 123

teknogenclik' Alıntı:
Arkadaşlar bir akıllı tahtamız çalışmıyor, bende teknik servisi aradım. Aradan 10-15 gün geçti noldu diye aradım 31 ekim günü servis gelmiş bakmış gözüküyo, ama ne gören var ne duyan tahtada aynı duruyo :D
Aynısı bizimde başımıza geldi.İlkin müdür aradı. dönen gelen olmadı. ben aradım 5 gün sonra aynı teknogenclik hocama denen bize dendi. Ben yeniden arıza bıraktım bu elde arıza kaydını iptal etmişler. Bizim okuldaki tahtalar Fatih projesi dışında imiş. Bende Telefondaki kadına çıkıştım böyle olmaz diye. 5 dk içinde servisten telefon geldi...
ne yapacaksın . gücü gücü yetene

Benim görevim bildirmek çok problem çıkarırlarsa ilçeye rapor ederim. Paşa paşa gelecekler :mrgreen:

teknogenclik' Alıntı:
Benim görevim bildirmek çok problem çıkarırlarsa ilçeye rapor ederim. Paşa paşa gelecekler :mrgreen:

Hocam direk servisi aramayın. Takibi olmadığı için ciddiye almıyorlar. Resmi müşteri hizmeti numarasına arıza kaydı yaparsanız koşa koşa gelirler. Geldikleri zaman sizden imza isterler. Madem gelmişler o imzalı belgeyi bi sorun bakalım ellerindemi ?

alpaygunes' Alıntı:
teknogenclik' Alıntı:

Hocam direk servisi aramayın. Takibi olmadığı için ciddiye almıyorlar. Resmi müşteri hizmeti numarasına arıza kaydı yaparsanız koşa koşa gelirler. Geldikleri zaman sizden imza isterler. Madem gelmişler o imzalı belgeyi bi sorun bakalım ellerindemi ?
Teknik servisi çağırmak için resmi numara nedir hocam?? ayrıca tahtalardaki sürgülerdeli acılms kapanma sorunları acma kapama kolunun kırılması kilitlerin bozulması gibi sorunlar için servis ücretleri yüksekmidir??

Tecrübelerimi aktarayım. Okulunuzdaki arızalı tahatalar için servis yerine 444 4123 nolu telefondan akıllı tahta bölümüne bağlanın. Orada kiminle görüştüğünüzü not edin. Tekrar bir problem çıktığında o kişiyle görüşmek istediğinizi söyleyin. O zaman işiniz çabuk bir şekilde hallolacaktır. Aksi taktirde servisler sizi oyalacaktır. Ben artık öyle yapıyorum. Servis genel merkezden bir uyarı aldığında paşa paşa hemen geliyorlar.

• Beğen
Tepkiler: bt^
"Vestel servisin cinliği" başlığını görünce burayada yazayım dedim... 2 gün önce bimer'e de durumu yazdım cevap bekliyorum. Cevap geldiğinde sizinlede paylaşırım.
zulfikar1985' Alıntı:
Değerli meslektaşlarım, yeni başlık açmadım burasının uygun olduğunu düşündüm. Tahmin edeceğiniz gibi bizimde tahtalardan bir tanesinin usb girişi kırılmış ve bir kereye mahsus kapsam dahilinde şeklinde değiştirilmişti. Değiştirildikten 1 ay sonra usb ler çalışmaz oldu, üstelik görünürde hiç bir kırık v.s. fiziksel zorlama ibaresi yok. Garanti kapsam dışı denildi 1260TL bu gün ödedik değiştirdik. Ancak, bu başlığı açan arkadaşın yazısıyla benim düşünceler tevafuk olacak ki modülü parayla satın alacağımız için ben eski modülü vermeyeceğimi söyledim. Bayağı bir tartışma yaşadık, ısrar ettiler nitekim vermedik. İşin daha ilginci kargodan sıfır geldi diye açtıkları ilk ürünü gördüğümde bu sıfır olamaz dedim ve o ürünü kabul etmeyeceğimi söyledim. O şüphelerimi daha da artırdı. Bu vestel, 1000 küsür liraya modülü satıyor ufak bir problem sebebiyle, eğer eski modülü verirseniz onu ufak değişimle tamir edip sonra sıfır diye başka okullara gönderiyor kanısı oluştu bende... Daha önce böyle bir durumla karşılaşan modüllerin garanti kapsamı dışında kalması durumunda takınılması tavırla ilgili bilgisi belgesi olan arkadaşlarım paylaşırlarsa sevinirim.

Bimer Başvuru Numaranız :922286
Öncelikle http://fatihprojesi.meb.gov.tr adresinde yayımladığımız "Garanti harici işlemler ve fiyat listesinde
" OPS'lerin USB arızaları için sadece bir kez değil genel olarak garanti kapsamına alındığı belirtilmekte ve okullarımızın ücret ödememesi gerekiyor.
Firma sadece kapı kulplarını bir kereye mahsus değiştiriyor. OPS'lerin USB arızaları için bu durum geçerli değil.
Tereddütte düştüğünüz konularda belirtilen dokümanları incelemeniz faydalı olacaktır. TEŞEKKÜRLER...

BBNET
Geri