Vestel Tahtalar Administrator Sorunu

Kodla Büyü

sami55

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Tahtaların sadece bir tanesinde netsupport protect programı varmış ilk defa karşılaştım administrator hesabı falan aktif değildi onu aktif ettim sonda da kaldırdım o programı fakat şöyle bir sorun oldu bilgisayarım her seferinde Administrator hesabı ile açılmaya çalışıyor ve şifre yanlış uyarısı veriyor ya şifreyi girip admin hesabıyla giriş yapmalıyım yada kullanıcı değiştir diyerek farklı kullanıcı diye bir yer çıkıyor oraya hesap adını yazıp vestel hesabına erişebiliyorum bu neden oldu yardımcı olur musunuz.

Netsupport protect olan tahtalarda tek kullanıcı vardır hocam eğer tahta çift kulanıcılı ise netsupport protect sonradan kurulmuş olabilir. Netsupport protect programını kaldırdıktan sonra vestel kullanıcısını silip yeniden oluşturabilirsiniz. Bu şekilde sorun düzelebilir.

1. admin şifresini biliyormusunuz ves.......453 olanı denedinizmi?
2. forumda aratırsanız haşari hocam usb den kullanıcı şifresini kırmak için bir program paylaşmıştı kendisine özel mesajda atabilirsiniz
3. imaj yada format atabilirsiniz

gezginefe' Alıntı:
Netsupport protect olan tahtalarda tek kullanıcı vardır hocam eğer tahta çift kulanıcılı ise netsupport protect sonradan kurulmuş olabilir. Netsupport protect programını kaldırdıktan sonra vestel kullanıcısını silip yeniden oluşturabilirsiniz. Bu şekilde sorun düzelebilir.
Sayın hocam ben baktığımda tek oturum vardı ama sorun şöyleydi hiç birşey kurulmuyor özelliklere bakılmıyor çok kısıtlanmıştı kullanıcı netsupport programı yüzünden bende administrator hesabını aktif ettim netsupport programını kaldırdım vestel hesabını sınırlı hale getirdim ama bu sefer de bilgisayar açılırken administrator hesabını açmaya çalışıp yanlış hesap Adı falan yazıyor vestel hesabını sildim yeniden oluşturdum yine olmadı hatta yeni bir hesap daha oluşturdum admin hesabını kapattım yine aynı hatayı verdi hesap açmak için şifre girsem hesap kapalı diyor diğer hesaplar diye butona tıklayıp vestel yazıp açabiliyorum sadece normal şekilde vestel nasıl açılacak anlamadım

hastasıyız dede' Alıntı:
1. admin şifresini biliyormusunuz ves.......453 olanı denedinizmi?
2. forumda aratırsanız haşari hocam usb den kullanıcı şifresini kırmak için bir program paylaşmıştı kendisine özel mesajda atabilirsiniz
3. imaj yada format atabilirsiniz
Şifreyi biliyorum sayın hocam çözüm bulamazsam imaj atacağım artık ama bir çözümü olması lazım ya

benim de buna benzer bir sorunum oldu. "eğitimci" arkadaşın yazdığını buraya aktarıyorum :+1:
vestel oturumu yerine sizin istediğiniz oturumdan açılmasını sağlayan bir ayar var(Başlat -> Çalıştır -> Control UserPasswords2 yazıp entere bastığınızda açılan ekranda otomatik oturum açma adı Vestel olarak belirlenmiş. Onu kullanıcılar ad ve parola girmeli olarak değiştirirseniz, açılışta otomatik giriş yapmaz. Daha sonra tekrar bu kutucuğu kaldırıp, istediğiniz kullanıcı adını belirterek otomatik girişi açabilirsiniz. BU kısım bir arkadaştan ALINTI)
umarım işinize yarar

BBNET
Geri