W wertyu6 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,794 13 Mayıs 2014 #1 Arkadaşlar elimde bi tane öğretmen tableti var, tablet hiç açılmıyor. Vestel zamanında BTR değildim hiç haberdar değilim servis süreçleri hakkında. nasıl servise gönderiyoruz vestel tabletleri.
Arkadaşlar elimde bi tane öğretmen tableti var, tablet hiç açılmıyor. Vestel zamanında BTR değildim hiç haberdar değilim servis süreçleri hakkında. nasıl servise gönderiyoruz vestel tabletleri.
W wertyu6 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,794 14 Mayıs 2014 #2 yokmu arkadaşlar vestele tablet gönderen...
M mtunay Site Gezgini Mesajlar 89 14 Mayıs 2014 #3 Hocam arızalı tabletlerin sayısını belirleyin. 444 65 85 'i arayın fabrikadan gelip değişmesi gerekenleri değiştiriyorlar. Diğerlerine de yazılım atıyorlar. Yalnız tuş kırılması, ekran kırılması gibi kullanıcı hataları garantiye girmiyor.
Hocam arızalı tabletlerin sayısını belirleyin. 444 65 85 'i arayın fabrikadan gelip değişmesi gerekenleri değiştiriyorlar. Diğerlerine de yazılım atıyorlar. Yalnız tuş kırılması, ekran kırılması gibi kullanıcı hataları garantiye girmiyor.
W wertyu6 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,794 14 Mayıs 2014 #4 mtunay' Alıntı: Hocam arızalı tabletlerin sayısını belirleyin. 444 65 85 'i arayın fabrikadan gelip değişmesi gerekenleri değiştiriyorlar. Diğerlerine de yazılım atıyorlar. Yalnız tuş kırılması, ekran kırılması gibi kullanıcı hataları garantiye girmiyor. Genişletmek için tıkla ... bu numarayı aramıştım hocam da 1 tane için gelmeyiz diyorlar. 10 tane var mı desem :idea:
mtunay' Alıntı: Hocam arızalı tabletlerin sayısını belirleyin. 444 65 85 'i arayın fabrikadan gelip değişmesi gerekenleri değiştiriyorlar. Diğerlerine de yazılım atıyorlar. Yalnız tuş kırılması, ekran kırılması gibi kullanıcı hataları garantiye girmiyor. Genişletmek için tıkla ... bu numarayı aramıştım hocam da 1 tane için gelmeyiz diyorlar. 10 tane var mı desem :idea: