VESTEL SERVİS TAHTAYI YAPMADAN GİTMİŞ.

Kodla Büyü

okanformula

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar merhaba. 2 gün görevli olduğum lisede bir akıllı tahtanın dokunmatiği çalışmıyordu. "Touch Screen Not Found" hatası veriyordu. Servisi çağırdım, adamlar benim olmadığım gün gelmişler, tahtayı sökmüşler, içinden bazı parçaları değiştirip, denemişler olmamış. Ve servis tahtayı tamir etmeden geri gitmiş. Şimdi ne yapmalıyım sizce? Servisin bile halledemediği tahtaya ne yapmalıyım?

Bu arada bir sınıfında elektrik tesisatı ters bağlandığından tahtaya elektrik gitmiyordu. İdare, bir elektrikçi bulmuş, hizmetliyle birlikte sınıfa göndermiş. Dersteki öğretmenlerde benim dersime giremezsiniz diye adamı azarlamış geri göndermiş. Biz elektrikçiyi rica minnet getiriyoruz, öğretmen kovuyor. Oynatmama az kaldı valla hocalarım bi akıl verin :verymad: :verymad:

Hocam Vestel gelip tahtaya bakmış ve yapamamışsa büyük ihtimalle OPS cihazın değişmesi gerekiyor demişlerdir. Bu şekilde kayıt edip gitmişlerdir. OPS cihazın gelmesi de bir ay sürdü bizde en son. Mağduriyeti önlemek için ben kullanılmayan sınıftaki bir tahtanın OPS 'sini söküp takmıştım yenisi gelince de söktüğünüz tahtaya takarsınız. Eğer öyle bir kayıt falan olmadıysa da tekrar arayın Vesteli.
Elektrikçiyi dersten kovan öğretmen de neyin kafasını yaşıyormuş merak ettim orada bir dersi gitmesin diye o sınıfın diğer bütün dersleri etkilenecek. Valla ben ders mers dinlemeden dalıyorum sınıfa sonuçta onların iyiliği için. Ne kadar erken çözülürse problem o kadar az etkilenir dersler!

_su_' Alıntı:
Hocam Vestel gelip tahtaya bakmış ve yapamamışsa büyük ihtimalle OPS cihazın değişmesi gerekiyor demişlerdir. Bu şekilde kayıt edip gitmişlerdir. OPS cihazın gelmesi de bir ay sürdü bizde en son. Mağduriyeti önlemek için ben kullanılmayan sınıftaki bir tahtanın OPS 'sini söküp takmıştım yenisi gelince de söktüğünüz tahtaya takarsınız. Eğer öyle bir kayıt falan olmadıysa da tekrar arayın Vesteli.
Elektrikçiyi dersten kovan öğretmen de neyin kafasını yaşıyormuş merak ettim orada bir dersi gitmesin diye o sınıfın diğer bütün dersleri etkilenecek. Valla ben ders mers dinlemeden dalıyorum sınıfa sonuçta onların iyiliği için. Ne kadar erken çözülürse problem o kadar az etkilenir dersler!

Hocam sağolun şimdi vesteli arayıp, ne rapor tutulduğunu soracağım. Dediğiniz gibi OPS Cihazı ise, bekleriz. İnşallah öyledir

BBNET
Geri